6ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων στη Ναύπακτο: Αποτελέσματα δεύτερης ημέρας αγώνων

Συμπληρώθηκαν τα ζευγάρια των τελικών της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας μετά τους αγώνες της Τετάρτης 26 Ιουνίου. Τα κορίτσια αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με δυο μόλις ομάδες να καταφέρνουν να κάνουν δεύτερη συνεχή νίκη και φυσικά είναι αυτές που πήγαν στον μεγάλο τελικό της Πέμπτης.

Στα παιχνίδια για τις θέσεις 5-8 η Ομόνοια Ναυπάκτου παίζοντας ανά διαστήματα ωραίο βόλεϊ μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού ΑΠΣ Αλίμου κερδίζοντας οριακά και τα τρία σετ για να επικρατήσει με 3-0.

Ο Σπαρτιατικός ΓΣ δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να νικήσει τη νεανική ομάδα του Mr.Giorgianni του ASD Roccalumera Pallavolo με 3-0 σετ. Έτσι στον τελικό της έβδομης θέσης θα αναμετρηθούν το πρωί της Πέμπτης ASD Roccalumera Pallavolo και ΑΠΣ Αλίμου ενώ στον τελικό της πέμπτης θέσης που θα ακολουθήσει η Ομόνοια Ναυπάκτου θα αντιμετωπίσει τον Σπαρτιατικό ΓΣ.

Τα παιχνίδια για τις θέσεις 1-4 είναι αυτά που θα κρίνουν κ τον μεγάλο νικητή του 6ου Διεθνούς Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων. Στην πρώτη αναμέτρηση ο Ακρίτας Καλαμάτας κατάφερε να νικήσει το Volero Pale από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη με 3-0 και να κλείσει θέση στον μεγάλο τελικό της Πέμπτης. Στο δεύτερο παιχνίδι ο ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ επικράτησε με ευκολία 3-0 σετ του Άρατου Κιάτου φτάνοντας στον μεγάλο τελικό για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Στον μικρό τελικό της Πέμπτης που θα καθορίσει και την τρίτη θέση θα αναμετρηθούν Volero Pale και Άρατος Κιάτου ενώ στον μεγάλο τελικό ο Ακρίτας Καλαμάτας και ο ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ θα παλέψουν για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Το Τουρνουά είναι μια συνδιοργάνωση της Ομόνοιας Ναυπάκτου, του Δήμου Ναυπακτίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, με χορηγούς της εκδήλωσης το Ξενοδοχείο Λεπάντο, το Super Market MarketIn, τα Πλαστικά Κοτρώνη και Νέα Οδός, με υποστηρικτές την επιχείρηση Ήχου και Εικόνας Δημητρίου Ιωάννου και την οργάνωση STRONG ME.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 27 Ιουνίου έχει ως εξής:

11:30 ΑΠΣ Αλίμου – ASD Roccalumera Pallavolo

13:30 Ομόνοια Ναυπάκτου – Σπαρτιατικός ΓΣ

15:00 Volero Pale – ΑΟ Άρατος Κιάτου

18:30 ΑΟ Ακρίτας Καλαμάτας – ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *