Βόλεϊ: Στη συγκεντρωτική της Εθνικής Παίδων ο Παύλου

Ο αθλητής της Ομόνοιας Ναυπάκτου Κωνσταντίνος Παύλου επιλέχθηκε από τον υπεύθυνο περιφερειακό προπονητή της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου κ.Γεράνιο για την συγκεντρωτική της Εθνικής Παίδων που έγινε την εβδομάδα του Πάσχα στην Πτολεμαΐδα.

Ο νεαρός αθλητής βρέθηκε ανάμεσα στους 75 αθλητές από όλη την Ελλάδα, γεννημένους το 1995 και το 1996 (ο Παύλου είναι γεννημένος τον Οκτώβριο του 1996) παρουσία των Ομοσπονδιακών προπονητών για να γίνει μια πρώτη αξιολόγηση εν όψει της σύστασης των νέων Εθνικών ομάδων τόσο στους Παίδες όσο και στις Κορασίδες αφού στη συγκεντρωτική βρέθηκαν και 58 κορίτσια γεννημένα το 1996 και το 1997.

Οι αθλητές μετακινήθηκαν με έξοδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και συγκεντρώθηκαν στην Πτολεμαΐδα την Τετάρτη. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έκαναν τη μία και μοναδική προπόνηση υπό τις οδηγίες των Ομοσπονδιακών προπονητών. Τις επόμενες ημέρες, Πέμπτη και Παρασκευή χωρισμένοι σε ομάδες οι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα έδειξαν τις ικανότητές τους στο αγωνιστικό κομμάτι με τα γήπεδα της Πτολεμαΐδας να μην αδειάζουν καθόλου. Την επίβλεψη των αγώνων είχαν ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Εθνικής Ανδρών Αλέκος Λεόνης, ο Ομοσπονδιακός Τεχνικών της Εθνικής Γυναικών-Νεανίδων Τάκης Φλώρος, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ανάπτυξης Παίδων-Εφήβων Στέλιος Καζάζης, ο Αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων Γιώργος Μανωλόπουλος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου. Οι υπεύθυνοι του κλιμακίου έμειναν ικανοποιημένοι από το υλικό που συγκεντρώθηκε.

Ξεχωριστή ήταν η διάκριση για τον παίκτη της Ομόνοιας Κωνσταντίνο Παύλου που επιλέχθηκε ανάμεσα στους έξι αθλητές από όλη την Πελοπόννησο να συμμετέχει στο συγκεντρωτική αυτή, ζώντας μια μοναδική εμπειρία.

Έγινε την εβδομάδα που μας πέρασε η κλήρωση για τα πρωταθλήματα παμπαίδων και παγκορασίδων της ΕΣΠΕΠ. Η Ομόνοια στους παμπαίδες είναι στον ίδιο όμιλο με τους ΕΑΠ, Παναχαϊκή, Ολυμπιάδα, Θησέα Πάτρας, Φαέθων Αντιρρίου και Πυργέα. Η πρώτη αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη για αυτό το Σαββατοκύριακο αναβλήθηκε λόγω του finalfour κορασίδων και με δεδομένο ότι το επόμενο είναι οι εκλογές δεν πρόκειται να ξεκινήσουν τα παιχνίδια πριν της 12 Μαΐου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *