Βόλεϊ: Βελτιωμένοι με ΕΑΠ οι έφηβοι

Καλό παιχνίδι πραγματοποίησαν οι έφηβοι της Ομόνοιας Ναυπάκτου στον αγώνα με την ΕΑΠ στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο. Βελτιώνοντας το παιχνίδι τους σε σχέση με αυτό της πρεμιέρας, πάλεψαν κόντρα σε έναν δυνατότερο αντίπαλο και τελικά ηττήθηκαν με 1-3 σετ.

Η Ομόνοια έχασε σχετικά εύκολα τα δύο πρώτα σετ με 14-25 και 14-25, παρ’ότι στην αρχή και των δύο μπόρεσε να κοντράρει τον αντίπαλο. Το τρίτο σετ ήταν εξαρχής ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να φτάνουν στο 12-13. Ακολούθως ένα 5-0 σερί με τον Κόκκαλη στο σερβίς και τους Φαφουτάκη, Σακκούλη, Κομάνι στο φιλέ, έφερε την Ομόνοια να προηγείται με 17-13. ΟΙ φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν 18-18. Από εκεί και μετά οι δύο ομάδες πήγαν πόντο- πόντο ως το 22-23, αλλά οι γηπεδούχοι με ψυχραιμία στους τελευταίους πόντους πήραν το σετ με 25-23 και μείωσαν σε 2-1. Ο ενθουσιασμός του πρώτου νικηφόρου σετ στο φετινό πρωτάθλημα έδωσε ώθηση και στο τέταρτο σετ για δυνατό ξεκίνημα. Η ΕΑΠ όμως με την εμπειρία της αντέδρασε. Μετέτρεψε το 5-3 σε 5-10 με καλό σερί πόντων από το σερβίς και ανεβάζοντας συνεχώς την απόδοσή της πήρε το σετ με 15-25 και το παιχνίδι με 1-3 σετ.

Καλύτεροι από τους γηπεδούχους οι Φαφουτάκης στην επίθεση και ο Κομάνι στη άμυνα μαζί με το λίμπερο Κ. Λουκά. Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Αλεξόπουλος, Τσαρκάτογλου και Πατακιάρας.

Επόμενος αντίπαλος της ομάδας της Ναυπάκτου είναι η Ολυμπιάδα Πατρών σε εντός έδρας παιχνίδι στις 4 Νοεμβρίου.

 

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Φαφουτάκης, Σταυρογιαννόπουλος, Κόκκαλης Δ., Σακκούλης, Νούλας, Μέτσης, Χαμηλός, Λουκάς Χ., Κομάνι, Κόκκαλης Θ., Λουκάς Κ. 

Χορηγός 2012-2013

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *