Βόλεϊ Ανδρών: Ζευγάρωσαν τις νίκες

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα έκανε η ανδρική ομάδα της Ομόνοιας. Επικράτησε του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου με 3-0 σετ στο κλειστό γυμναστήριο του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου.

Ξεκινώντας το παιχνίδι με μία ώρα καθυστέρηση εξαιτίας της καθυστερημένης έλευσης διαιτητών και αντιπάλων, η Ομόνοια σαφώς καλύτερη από την ομάδα της Ζακύνθου δε συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία στο να επικρατήσει. Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πήρε από νωρίς προβάδισμα το οποίο διεύρυνε ως την κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-14. Η εύκολη επικράτηση στο πρώτο σετ αποπροσανατόλισε τους γηπεδούχους, που μπήκαν στο δεύτερο σετ κάνοντας πολλά λάθη, απόρροια της έλλειψης συγκέντρωσης. Το σετ πήγε στο πόντο και μάλιστα οι Ζακυνθινοί κατάφεραν και μείωσαν σε 21-20. Με καλό σέρβις και σωστές επιλογές στην επίθεση οι παίκτες της Ομόνοιας έκαναν ένα 4-0 σερί, κατακτώντας το σετ με 25-20. Το τρίτο σετ ήταν επιθετικός μονόλογος για τους Ναυπάκτιους. Με την εκάστοτε τριάδα επιθετικών να βρίσκει λύσεις στην αμυντική διάταξη του Ζ.Α.Ο. η διαφορά γρήγορα μεγάλωσε δίνοντας την ευκαιρία στον Γιώργο Μητρόπουλο να χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους παίκτες του.

Παπαηλιόπουλος, Φαφουτάκης και Μητρόπουλος πήγαν πολύ καλά στην επίθεση για την Ομόνοια που είχε το λίμπρο Τσούση για ένα ακόμα παιχνίδι σε πολύ καλή κατάσταση να δίνει ρυθμό σε όλη την ομάδα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής ο Άργης Καλαμάτας δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα και επικράτησε 3-0 σετ του Σπαρτιατικού ενώ συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην Αμαλιάδα με τον τοπικό Γυμναστικό να κερδίζει 3-2 στο τάι μπρέικ τον Ακρίτα Καλαμάτας. Ο Ακρίτας άλλωστε είναι ο επόμενος αντίπαλος για την Ομόνοιας, που θα ταξιδέψει για το σκοπό αυτό ως την Καλαμάτα αυτό το Σάββατο.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Κόγγος, Γραββάνης, Μέτσης, Τσακανίκας, Κόκκαλης Θ.,, Λουκάς Χ., Μπέκος, Παπαηλιόπουλος, Μητρόπουλος, Φαφουτάκης, Σακκούλης, Τσούσης.

Ζακυνθινός Α.Ο. (Γρηγόρης Αβτζής): Καλαϊτζής, Κούτσης, Τσίπηρας, Μουζάκης-Πικούλης, Γιατράς, Γκαγκαστάθης, Κακολύρης, Σιαφίλιος, Μαυρόπουλος.

Στο παιδικό πρωτάθλημα αναβλήθηκε και η δεύτερη αγωνιστική της Ομόνοιας με το Φαέθωνα εξαιτίας της καθυστέρησης της ΕΟΠΕ να εκδώσει τα δελτία της ομάδας του Αντιρρίου. Παρόλα αυτά οι δύο ομάδες έδωσαν φιλικό παιχνίδι, στο οποίο η Ομόνοια νίκησε με 3-0 σετ (25-12, 25-16, 25-19) παρότι οι αντίπαλοι ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί.

 

ΧΟΡΗΓΟΣ 2012-2013

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *