Βόλεϊ Παίδων: Στα μπαράζ… δια χειρός Ε.Α.Π.

Με τον καλύτερο τρόπο διέψευσε η Ε.Α.Π. τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις δύο περασμένες εβδομάδες κατά κύριο λόγο σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης,περί αδιαφορίας της στο τελευταίο παιχνίδι με το Θησέα για τον Α’ Όμιλο του Πρωταθλήματος παίδων. Η πατρινή ομάδα έκανε το καθήκον της, νίκησε το Θησέα με 3-0 και πήρε πρώτη και αήττητη το πρώτο εισιτήριο για το Final Four στέλνοντας εμμέσως την Ομόνοια στα μπαράζ.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του σχετικού πρωταθλήματος οι τρεις πρώτοι των τριών ομίλων παίρνουν απευθείας εισιτήριο για την τελική τετράδα ενώ η τέταρτη θέση θα καλυφθεί μετά από αγώνες μπαράζ των τριών δευτεραθλητών. Οι παίδες της Ομόνοιας κάνοντας ένα καλό πρωτάθλημα κατάφεραν να ισοβαθμήσουν στη δεύτερη θέση με τον Θησέα αλλά να πάρουν αυτοί την πρόκριση έχοντας καλύτερα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ξεκάθαρος είναι και ο Β’ Όμιλος με την Ολυμπιάδα, ένα εκ των φαβορί μαζί με την ΕΑΠ για την κατάκτηση της πρωτιάς, να έχει εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση. Δεύτερη τερμάτισε η Παναχαϊκή που θα είναι και ο ένας εκ των δύο αντιπάλων της Ομόνοιας στη διαδικασία των μπαράζ. Μπλεγμένος είναι ακόμα ο Γ’ Όμιλος. Ενώ υπολείπονται ακόμα δύο παιχνίδια για το τέλος, και μάλιστα εξ αναβολής του πρώτου γύρου, ο Σπαρτιατικός έστω και μέσω ισοβαθμιών φαίνεται να τερματίζει πρώτος με τη δεύτερη θέση να παίζεται ανάμεσα σε Καλαμάτα 80 και Παμβοχαϊκό, με τον νικητή στο μεταξύ τους παιχνίδι να κατακτά τη δεύτερη θέση ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Εβδομάδα προετοιμασίας αυτή που πέρασε για την Ομόνοια που θα έχει μία ακόμα να ετοιμαστεί για τα μπαράζ πριν την τετράδα, επιζητώντας την πρόκριση σε Final Four για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *