Beach Volley: Ξεκινάμε μαθήματα σε νέο χώρο

 Πιστή στο ραντεβού της με τους φίλους του αθλήματος, η Ομόνοια Ναυπάκτου διοργανώνει μαθήματα εκμάθησης beach volley και το φετινό καλοκαίρι. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά αφού το ενδιαφέρον του κοινού για το άθλημα είναι ολοένα και αυξανόμενo, κάτι που πιστοποιείται και από την πλούσια συμμετοχή σε ανάλογες εκδηλώσεις περασμένων σεζόν.

Τα μαθήματα ξεκινούν το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου και στόχος είναι να γίνουν 10-12 προπονήσεις, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την εβδομάδα πριν την έναρξη των καλοκαιρινών διοργανώσεων της Ομόνοιας (τουρνουά μικτών ομάδων, ανδρών και γυναικών). Όπως κάθε χρονιά ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τμήματα αγωνιστικά αλλά και αρχαρίων, ανοικτά σε κάθε ηλικία ή επίπεδο αθλούμενου. Αυτό σημαίνει ότι προσκεκλημένοι είναι όλοι όσοι ενδιαφέρονται να μυηθούν στα μυστικά του συναρπαστικού καλοκαιρινού αθλήματος, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή προηγούμενης ενασχόλησης με το βόλλεϋ στη σάλα.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα καταρτιστεί μετά από συνεννόηση με τους συμμετέχοντες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 6972090641 (Τσακανίκας Ντίνος), καθώς επίσης και στο e-mail του συλλόγου, στο omonoianafpaktou@gmail.com. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων.

 

Η φετινή είδηση ωστόσο δεν βρίσκεται στην έναρξη των μαθημάτων από τους δραστήριους ιθύνοντες του συλλόγου. Η είδηση βρίσκεται στο γεγονός ότι ο σύλλογος ετοιμάζει ένα δικό του χώρο για το beach volley στην παραλία Παλαιοπαναγιάς, όπου και φιλοδοξεί να τον καταστήσει μια κυψέλη αθλητισμού και συνάντησης των μελών και φίλων του. Σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος αναψυχής και αθλητισμού όπου θα μπορούν να καλλιεργηθούν ενδεχομένως και άλλα αθλήματα της άμμου (beach tennis, beach basketball, ποδοβολλεϋ).

Εν αναμονή περισσότερων πληροφοριών σχετικά, ευχόμαστε μια ακόμη επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν για το σύλλογο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *