Beach volley: Αυλαία για το μικτό, σε εξέλιξη το ανδρών-γυναικών.

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Ιουλίου το τουρνουά beach volley που διοργάνωσε για 5η χρονιά η Ομόνοια Ναυπάκτου. Με το συνήθη μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων, η διοργάνωση πρόσφερε αγωνιστικές και μη συγκινήσεις με πολλά αμφίρροπα μα και ποιοτικά παιχνίδια σε κλίμα γιορτινό και αθλητικό.

Για την Ομόνοια αυτή ήταν η πρώτη διοργάνωση του συλλόγου στις καινούριες εγκαταστάσεις του beach volley, στο Almyra Club στην παραλία Παλαιοπαναγιάς, που ασφαλώς δίνει ευοίωνη προοπτική στα μελλοντικά σχέδια του συλλόγου σχετικά με το δημοφιλές άθλημα του καλοκαιριού.

Στη φετινή διοργάνωση διαγωνίστηκαν συνολικά 44 ομάδες, όλες αποτελούμενες από ένα αγόρι και μία κοπέλα, ενώ εκτός από την ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας υπήρχαν συμμετοχές από το Αίγιο, την Πάτρα και το Μεσολόγγι. Στις 3 προκριματικές φάσεις της Παρασκευής αγωνίστηκαν σε νοκ άουτ αγώνες 36 ομάδες, από τις οποίες προέκυψαν οι καλύτερες 8. Αυτές συνέχισαν σε ταμπλό 16 ομάδων στην τελική φάση, που ξεκίνησε το Σάββατο και ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Το επιστέγασμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου, που ολοένα και βελτιώνονταν ως επίπεδο ήταν ο τελικός μεταξύ των Πατακοπούλου Μ.-Ντόντη και Κουμανίδου-Μητρόπουλου, οι οποίοι προηγουμένως είχαν κάμψει την αντίσταση των Βλάχου-Αδαμόπουλος και Ξάνθη-Γραββάνης αντίστοιχα στους ημιτελικούς αγώνες. Στον τελικό οι Πατακοπούλου Μοσχούλα- Ντόντης Νίκος επικράτησαν εύκολα με 2-0 σετ των αντιπάλων τους που δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του αγώνα να τους απειλήσουν, ενώ στον μικρό τελικό το δίδυμο των Ξάνθη-Γραββάνη επικράτησε με 2-1 σετ μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα με ανατροπές. Το τριήμερο ολοκληρώθηκε με τις απονομές στους νικητές από τον οδοντίατρο κ. Μίχο Γιώργο, που ήταν ένας εκ των χορηγών της διοργάνωσης, αλλά και μέλος της Ομόνοιας.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη διοργάνωση.

Το τουρνουά των μικτών ομάδων μπορεί να τελείωσε την Κυριακή αλλά ήδη από την Δευτέρα 29 Ιουλίου ξεκίνησαν τα τουρνουά ανδρών και γυναικών, με τον ευχάριστο πονοκέφαλο των διοργανωτών να χρειάζεται να στήσουν διοργάνωση με συμμετοχή 35 ομάδων στους άνδρες και 15 στις γυναίκες. Στην πράξη βέβαια διενεργούνται 3 παράλληλα τουρνουά, καθώς πρώτα ξεκινάνε στους άνδρες οι ομάδες με αθλητές που δεν έχουν καμιά επαφή με την πετοσφαίριση ως άθλημα. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρώσουν τους μεταξύ τους αγώνες που θα δώσουν πρωταθλητή, αλλά και τις ομάδες που θα συμπληρώσουν το 24άρι ταμπλό της τελικής φάσης των αγώνων ενώ θα ξεκινήσει και το ταμπλό των γυναικών. Οι αγώνες αναμένεται να κορυφωθούν το Σαββατοκύριακο, ενώ ο μεγάλος τελικός προγραμματίζεται για την Κυριακή 4 Αυγούστου στις 18.00 για το τουρνουά των γυναικών και στις 19.00 για το αντίστοιχο των ανδρών.

Επειδή ζητούμενο των διοργανώσεων του συλλόγου είναι και η διασκέδαση, η Ομόνοια επικουρικά στις αθλητικές δραστηριότητές της, διοργανώνει ένα ξεχωριστό Beach Volley Party στο Almyra Club που φιλοξενεί και τις εγκαταστάσεις της, την Πέμπτη 1 Αυγούστου. Προσκεκλημένοι είναι όλοι ανεξαιρέτως, με διάθεση και κέφι για διασκέδαση, αγάπη για το σύλλογο και το υπέροχο άθλημα του beach volley.

Πολλές ευχαριστίες οφείλουν να εκφράσουν οι διοργανωτές των τουρνουά στους χορηγούς, χάρη στην αρωγή των οποίων μπορούν και γίνονται όλες αυτές οι εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα:

Κωτσόβολος Ναυπάκτου, Action Cafe, Νικολάου ζαχαροπλαστείο, Ιωάννου Δημήτρης Ηχητικά, Μίχος Γιώργος οδοντίατρος, Enter-net, Τσούσης φωτογραφείο, Ξυλεία Σταθάτος, Τσακανίκας Ντίνος τεχνικό γραφείο, Βασιλοπούλου Χριστίνα φοροτεχνικό γραφείο, Σχοινάς Αντώνης ενδοκρινολόγος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *