Ομόνοια Ναυπάκτου: Κοπή πίτας για ένα τυχερό 2014

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποίησε η Ομόνοια Ναυπάκτου την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, σε μια λιτή αλλά όμορφη εκδήλωση, ελπίζοντας πως και το 2014 θα είναι μια χρονιά εξίσου καλή, αν όχι καλύτερη από αυτήν που πέρασε.

Τη γιορτή παρουσίασε η Πηνελόπη Ράμμου, μέλος της αγωνιστικής ομάδας βόλεϊ των γυναικών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον ισόγειο χώρο του Ξενοδοχείου ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, στην παραλία του Γριμπόβου, παρουσία περισσοτέρων των 100 ατόμων, όπως αποδείχθηκε από τα κομμάτια της βασιλόπιτας… που δεν περίσσεψε ούτε για δείγμα!

Η Ομόνοια τη φετινή χρονιά σχεδόν διπλασιάστηκε σε μέλη και η διοίκηση ένιωσε την ανάγκη στο ξεκίνημα της εκδήλωσης να συστηθεί και να ενημερώσει τα πολλά νέα μέλη της για την φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου. Ο Αντώνης Σχοινάς εκπροσωπώντας τη διοίκηση έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, με τους άντρες του μπάσκετ να κατακτούν το πρωτάθλημα και να ανεβαίνουν στην Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ, τους άντρες του βόλεϊ ως πρωταθλητές να ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη Β’ Εθνική κατηγορία, την παιδική ομάδα να φτάνει ως το final four της Πελοποννήσου. Το 2013 όμως ήταν και χρονιά δημιουργίας για την Ομόνοια. Αρχικά κατασκευάζοντας δικές της εγκαταστάσεις beach volley, στη συνέχεια γνώρισε στον κόσμο της Ναυπάκτου ενα νέο άθλημα, το beach tennis ενώ δημιούργησε γυναικείο τμήμα βόλεϊ και ανέπτυξε το κομμάτι των ακαδημιών αριθμώντας πλέον περισσότερα από 40 άτομα σε αυτές.

Αφού ο Αντώνης Σχοινάς ευχαρίστησε τους χορηγούς του συλλόγου αναφέροντάς τους ονομαστικά, έκανε την κοπή της πίτας. Ακολούθως το λόγο πήρε ο Σπύρος Βλαχογιάννης εκπροσωπώντας το μπάσκετ, κόβοντας ένα κομμάτι για το τμήμα του και δίνοντας τις ευχές του για το νέο έτος. Ακολούθησε η Κονδύλω Μεντζά, υπεύθυνη του τμήματος τένις. Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι Γιώργος Μητρόπουλος και Ντίνος Τσακανίκας ως υπεύθυνοι του τμήματος βόλεϊ που αφού έδωσαν τις ευχές τους παραχώρησαν το… μαχαίρι στους αρχηγούς των ανδρών και των γυναικών, Θύμιο Τσούση και Δώρα Σχίζα αλλά και τη Βασιλική Νάκη που εκπροσώπησε τις Ακαδημίες, ενώ δεν παρέλλειψαν να ευχαριστήσουν όλη την προπονητική ομάδα του αναπτυξιακού τμήματος, Πηνελόπη Ράμμου, Βασιλική Νάκη, Δώρα Σχίζα, Μαριάννα Πατακοπούλου και το νεότερο μέλος τον Βαγγέλη Κοντομάνη.

Η βραδιά έκλεισε αφενός με την “κατανάλωση” της βασιλόπιτας (έξι τον αριθμό), προσφορά του Αρτοποιείου ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ αλλά και με ενδιαφέρουσες συζητήσεις ανάμεσα στους παρευρισκομένους.

Οι τυχερές της βραδιάς, που βρήκαν στα κομμάτια τους τα δύο φλουριά, ήταν η Παναγιώτα Κατσούδα που κέρδισε ένα διήμερο στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας, προσφορά των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων “Πέτρινα” του Δημήτρη Παπαδημητρίου και η Μαριάννα Πατακοπούλου που κέρδισε ένα γεύμα για 4 άτομα στην πιτσαρία “Ξυλοφουρνάκι” στην παραλία της Ψανής.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση ΕΔΩ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *