Μαθήματα στην άμμο…

Το beach volley είναι ο βασιλιάς των καλοκαιρινών αθλημάτων, ένα καταπληκτικό άθλημα να το παρακολουθεί κανείς, αλλά ακόμα καλύτερο όμως αν κάποιος παίζει μέσα στο γήπεδο της άμμου.

Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινάει και η Ομόνοια Ναυπάκτου δίνει και φέτος τη δυνατότητα στους φίλους της να γνωρίσουν καλύτερα το πολύ όμορφο αυτό άθλημα παραλίας. Έχει δημιουργήσει τμήματα εκμάθησης για αρχάριους ενήλικες και παιδιά, αλλά και αγωνιστικά τμήματα για άνδρες και γυναίκες που ασχολούνται το χειμώνα με το βόλλεϋ σάλας.
Τα μαθήματα γίνονται στις βελτιωμένες εγκαταστάσεις του συλλόγου στην παραλία Παλαιοπαναγιάς (πίσω από το Almyra Cafe-Club)  με υπεύθυνο προπονητή το Γιώργο Μητρόπουλο.
Το πρόγραμμα προπονήσεων έχει ήδη βγει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ναεπικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του συλλόγου για περισσότερες πληροφορίες. (6972090641 Ντίνος Τσακανίκας).
Και αν η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της προπόνησης ανεβεί…τότε μετά το τέλος της επιτρέπονται και οι βουτιές στη θάλασσα, ή κάποιο δροσερό ποτό στο beach bar.
Καλό καλοκαίρι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *