Beach Volley: AHEPA CUP και 9ο Τουρνουά από την Ομόνοια

Η Ομόνοια Ναυπάκτου, πιστή στο ραντεβού της με τους φίλους του beach volley, διοργανώνει για ένατη συνεχόμενη χρονιά τουρνουά, ανοικτά σε κάθε ηλικία και φύλο στις παραλίες της Ναυπάκτου. Τη φετινή χρονιά οι βασικές διοργανώσεις θα είναι δύο, το AHEPA CUP (τουρνουά μικτών ομάδων) και το 9ο τουρνουά ανδρών-γυναικών.

Η Ομόνοια έχει τη χαρά και την τιμή τα τελευταία χρόνια να διεξάγει την μεγαλύτερη διοργάνωση Beach Volley της Δυτικής Ελλάδας, από πλευράς αριθμού συμμετοχών και την πολυπληθέστερη καλοκαιρινή αθλητική διοργάνωση της Ναυπακτίας. Από την περσινή χρονιά όλες οι καλοκαιρινές διοργανώσεις της Ομόνοιας πραγματοποιούνται στην παραλία της Παλαιοπαναγιάς, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στον σύλλογο, πίσω από το Almyra Club.

Οι φετινές διοργανώσεις ξεκίνησαν ήδη με την δεύτερη αγωνιστική του Beach Volley Tour που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 12 και 13 Ιουλίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους Δήμους Ναυπακτίας και Πατρέων. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Το τριήμερο 25 με 27 Ιουλίου η Ομόνοια Ναυπάκτου διοργανώνει το AHEPA CUP BEACH VOLLEY 2014. Πρόκειται ουσιαστικά για το 6ο Τουρνουά Μικτών Ομάδων, που από τη φετινή χρονιά αλλάζει όνομα και συνδιοργανώνεται με την οργάνωση AHEPA αποτελώντας την πρώτη αθλητική εκδήλωση που η AHEPA διοργανώνει στην Ελλάδα. Μάλιστα τη φετινή χρονιά προγραμματίζονται εκπλήξεις και δώρα για συμμετέχοντες και θεατές, κάνοντας το τουρνουά πιο “κεφάτο” για τους παρευρισκόμενους. Οι αιτήσεις για το τουρνουά αυτό ξεκίνησαν από τις 14 Ιουλίου και θα συνεχιστούν ως και την Τετάρτη 23 Ιουλίου. Η κάθε ομάδα υποχρεούται να δηλώσει ένα αγόρι και ένα κορίτσι οποιασδήποτε ηλικίας που θα την απαρτίζουν. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν με την νοκ άουτ προκριματική σειρά της Παρασκευής, θα συνεχιστούν με το κυρίως ταμπλό το Σάββατο και θα ολοκληρωθούν με τους τελικούς το απόγευμα της Κυριακής.

Το AHEPA CUP BEACH VOLLEY 2014 ακολουθεί η μεγαλύτερη σε πλήθος συμμετεχόντων και αριθμό αγώνων αθλητική εκδήλωση του καλοκαιριού. Πρόκειται για το 9ο Τουρνουά Beach Volley Ανδρών και Γυναικών. Το τουρνουά αυτό αποτελείται από 4 επί μέρους τουρνουά. Ξεκινά τη Δευτέρα 28 Ιουλίου με το πρωτάθλημα Ερασιτεχνών Ανδρών και Γυναικών, δηλαδή αγοριών και κοριτσιών που δεν συμμετέχουν σωματειακά σε συλλόγους βόλεϊ και ολοκληρώνεται ως την Πέμπτη 31 Ιουλίου όταν και βγαίνουν τα ζευγάρια των τελικών ενώ οι καλύτερες ομάδες περνούν στο τελικό ταμπλό μαζί με τους “επαγγελματίες” του είδους. Το τριήμερο 1-3 Αυγούστου θα διεξαχθούν τα βασικά ταμπλό ανδρών και γυναικών που θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της Κυριακής 3 Αυγούστου. ΟΙ δηλώσεις συμμετοχής για το τουρνουά αυτό ξεκίνησαν τη Δευτέρα 14 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 26 Ιουλίου.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του συλλόγου, στο omonoia-nafpaktou.gr , να κατεβάσουν την φόρμα της αίτησης συμμετοχής  εδώ και εδώ και να εγγραφούν ηλεκτρονικά με αποστολή mail στο omonoianafpaktou@gmail.com. Εναλλακτικά αιτήσεις γίνονται δεκτές καθημερινά στις εγκαταστάσεις της Ομόνοιας, στην Παλαιοπαναγιά, πίσω από το Almyra Club, 5-9 το απόγευμα και στο τηλέφωνο 6972090641 (Ντίνος), όπου μπορεί το κοινό να απευθύνεται για περισσότερες πληροφορίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *