Βολλευ Γυναικων: Ξεκινημα με κυπελλο ελλαδος

ομονοια γυναικεςΜπορεί το πρωτάθλημα των γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Π. να θέλει ακόμα 40 ημέρες για την πρεμιέρα του, τα κορίτσια της Ομόνοιας όμως θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση για τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο την Παναχαϊκή, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 16.00 στο κλειστό του Αντιρρίου.

Η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας έχει κρατήσει όλο το περσινό της δυναμικό και με επικεφαλής τον Γιώργο Μητρόπουλο έχει σα στόχο να παρουσιαστεί βελτιωμένη μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά της. Μάλιστα η ομάδα έχει ενισχυθεί με 4 νέες αθλήτριες, τη νεαρή κορασίδα Θεοδώρα Κότσιαλου από τον Π.Α.Σ. Ναυπάκτου, την 21χρονη Κωνσταντίνα Κονίδα από τον Μίλωνα και τις πολύπειρες Βάσω Λιάκου και Ζένια Τσβετκόβα από τον ΑΟ Θήρας, με την τελευταία ωστόσο να μην έχει ενσωματωθεί ακόμα και να μην προλαβαίνει τη συμμετοχή της στο Κύπελλο.

Τα πρώτα φιλικά με Ε.Α. Πατρών και Γ.Ε. Μεσολογγίου έδειξαν αρκετές αδυναμίες κάτι που είναι λογικό αφού ακόμα η ομάδα βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας. Φάνηκαν ωστόσο και πολύ καλά στοιχεία σε πράγματα που οι παίκτριες του Γιώργου Μητρόπουλου δουλεύουν από την περσινή χρονιά.

Αντίπαλος της Ομόνοιας στην Α’ φάση του κυπέλλου είναι η εξαιρετικά δυνατή φέτος ομάδα της Παναχαϊκής που έχει ενισχυθεί σημαντικά αποκτώντας παίκτριες από τον Απόλλωνα Πάτρας με συμμετοχή στην περσινή Α2 Εθνική κατηγορία.

Από νωρίς στα δύσκολα λοιπόν για την Ομόνοια και τα κορίτσια της Ναυπάκτου θα χρειαστούν σίγουρα τη συμπαράσταση όλων μας σε αυτό το νέο τους ξεκίνημα αυτό το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 16.00 στο κλειστό γυμναστήριο του Αντιρρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *