Ήττα για το μπασκετ στην πρεμιέρα

DSC_0195Χωρίς την απαιτούμενη αγωνιστική ετοιμότητα παρουσιάστηκε η Ομόνοια Ναυπακτου στην πρεμιέρα της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ, με αποτέλεσμα φυσιολογικά την ήττα με 71-41 από τον γηπεδούχο Λέοντα Μεσολογγίου. Η έλλειψη προπονήσεων λόγω έλλειψης αθλητικών χώρων (το Παπαχαραλάμπειο δεν έχει ακόμη παραδοθεί προς χρήση ενώ το γήπεδο του Αντιρρίου είναι πλήρες στο πρόγραμμά του) στοίχισε τελικά στην ομάδα της Ναυπάκτου. Η Ομόνοια μέχρι ενός σημείου ακολούθησε τον Λέοντα (33-27 στα μισά του γ’ δεκαλέπτου), αλλά στη συνέχεια δεν άντεξε, με αποτέλεσμα την ευρεία επικράτηση των αντιπάλων.

 

 

DSC_0192Στο παιχνίδι οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με πολλά λάθη και την μπάλα να μπαίνει στο καλάθι με το σταγονόμετρο. Παρ’όλα αυτά ο Λέων κατάφερε να προηγηθεί με 9-2, με την Ομόνοια να απαντά με δικό της σερί και να φτάνει να προηγείται με 11-12. Τελικά το δεκάλεπτο έκλεισε στο 13-12 υπέρ των γηπεδούχων. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Κώστα Παπούλια υπέπεσαν σε σωρεία λαθών, με τους αντιπάλους να τρέχουν ένα 20-2 (!) και να φτάνουν στο 33-14, λίγο πριν το ημίχρονο. Ένα νέο ξέσπασμα της Ναυπάκτου όμως μάζεψε τη διαφορά στα μισά του αγώνα (33-22) και στα μισά του γ’ δεκαλέπτου την έφερε ακόμη πιο κοντά (33-27). Κάπου εκεί όμως το ρεζερβουάρ για την Ομόνοια τελείωσε και η σαφώς πιο έτοιμη ομάδα του Λέοντα καθάρισε δίκαια το παιχνίδι. Οι πολλές αλλαγές μέχρι το τελικό σφύριγμα, δικαιολογούν και την τελική έκταση της διαφοράς.

 

Επόμενο παιχνίδι για την Ομόνοια είναι εντός έδρας με τη Β’ ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 17.00.

Τα δεκάλεπτα: 13-12, 20-10, 23-10, 15-9

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κώστας Παπούλιας): Χωραφάς 16(2), Μπίμπας 9, Μαγγιώρος 6, Κωνσταντίνου 5, Κωστογιάννης 2, Καγκάνης 1, Κορκόντζελος 1, Νικολάου, Θεοδωρόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *