Βόλεϊ Ανδρών: Λύγισε στο τάι μπρέικ στο Αίγιο

OMONOIA_34Σε ένα παιχνίδι που είχε διάρκεια σχεδόν δύο ώρες η Ομόνοια ηττήθηκε στο τάι μπρέικ από τον Αιγιαλέοντα στο κλειστό του Αιγίου, μένοντας πίσω βαθμολογικά στην προσπάθειά της για είσοδο στην πρώτη τετράδα και τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου.

Με πολλά λάθη και υπερβολικό εκνευρισμό η Ομόνοια μπορεί να έπαιξε ανά διαστήματα όμορφο βόλεϊ, δεν μπόρεσε όμως να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της και ηττήθηκε από την πολύ καλή ομάδα του Αιγίου με 3-2 σετ, σε ένα παιχνίδι που αποζημίωσε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο του Αιγίου τόσο από την εξέλιξη του σκορ όσο και από την ποιότητά του.

Κάνοντας ρεσιτάλ λαθών η Ομόνοια βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ στο πρώτο σετ με 14-7 και παρότι στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το σετ χάνοντάς το με 25-18. Ελαφρύ προβάδισμα είχε ο Αιγιαλέων στο δεύτερο σετ από το ξεκίνημα ως το 19-17. Ένα μίνι σερί 0-4 ήταν αρκετό για την Ομόνοια να ανατρέψει την εις βάρος της διαφορά και να πάρει το σετ με 23-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1. Καλύτερη η Ομόνοια στο τρίτο σετ πήρε το προβάδισμα στο 15-17 και δεν το έχασε ως το τέλος του σετ (21-25) παίρνοντας προβάδισμα για τη νίκη. Άμεση ήταν η απάντηση από τους Αιγιώτες. Εκμεταλλευόμενοι τα πολλά λάθη των φιλοξενούμενων πήραν εύκολα το σετ με 25-16 στέλνοντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Πολύ κακό το ξεκίνημα για την Ομόνοια στο τελευταίο σετ. Στην αλλαγή των γηπέδων είχε ήδη 6 δικά της λάθη με το σκορ στο 8-4. Παρόλα αυτά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 8-8 πιέζοντας στο σέρβις αλλά με λάθη στην τελική προσπάθεια βρέθηκε στο 13-11. Η λύση βρέθηκε πάλι από τον άσσο και με τον μικρό Αιμίλιο Κομάνι η Ομόνοια πήγε στο ματς μπολ στο 13-14. Ένα χαμένο σέρβις, ένας άσσος και ένα διαιτητικό λάθος καθόρισαν την έκβαση του αγώνα υπέρ του Αιγίου που στάθηκε καλύτερα στο παιχνίδι από την ομάδα της Ναυπάκτου.

Με λάθη η διαιτησία των Γλωσσίδη Κ., Γλωσσίδη Π., χωρίς να ευθύνονται φυσικά αυτοί για το μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο της Ομόνοιας και την ήττα της. Στα αρνητικά σημεία του παιχνιδιού ο τραυματισμός του κεντρικού του Αιγίου Δημήτρη Παράσχου, που την ώρα του αγώνα υπέστη διάστρεμμα. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Πανταζόπουλος, Θανασούλας και Αδαμόπουλος ξεχώρισαν για τους γηπεδούχους που είχαν σε καλή μέρα και το λίμπερο Αναστασόπουλο. Δασκαλόπουλος, Σούρτσε και Τσούσης οι καλύτεροι για την Ομόνοια.

Για την Ομόνοια υπάρχει ρεπό στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος πριν το δυνατό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας, ελπίζοντας πως το παιχνίδι αυτό θα γίνει στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο.

Α.Ο. Αιγιαλέων (Γιώργος Μαυρομάτης): Λαμπρόπουλος, Θανασούλας, Γασπαρινάτος, Αναστασόπουλος, Λουτσόπουλος, Αδαμόπουλος, Οικονομόπουλος, Παράσχος, Γεωργακόπουλος, Κορομπόκης, Μητρόγιαννης, Πανταζόπουλος.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Δασκαλόπουλος Φ., Κομάνι, Παυλόπουλος, Τσακανίκας, Σούρτσε, Θεοφάνης, Μητρόπουλος, Φαφουτάκης, Κατσακούλης, Τσούσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *