Βόλεϊ Ανδρών: Τα πάνω κάτω στον όμιλο της Ομόνοιας

OMONOIA_34Μπορεί η ανδρική ομάδα της Ομόνοιας να είχε ρεπό το περασμένο Σαββατοκύριακο, ωστόσο πραγματοποιήθηκε κανονικά η 12η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής με αποτελέσματα που έφεραν δραματικές αλλαγές στη βαθμολογία του Η’ Ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας της Ε.Ο.ΠΕ.

Ο κακός χαμός έγινε στο ντέρμπι των πρωτοπόρων, σε ένα παιχνίδι που χρειάστηκαν σχεδόν δυόμιση ώρες για να τελειώσει. Η ΕΑΠ υποδέχτηκε τον Ακρίτα στην Πάτρα θέλοντας μια καθαρή νίκη που θα την έφερνε στην κορυφή, θέση που κατείχε πριν τον αγώνα αυτό ο Ακρίτας Καλαμάτας. Η ΕΑΠ προηγήθηκε 1-0 στα σετ όμως οι καλαματιανοί έκαναν την ανατροπή και παίρνοντας το δεύτερο και το τρίτο σετ προηγήθηκαν με 1-2. Το παιχνίδι είχε ήδη αποκτήσει μεγάλη ένταση με πολλές διαμαρτυρίες εκατέρωθεν αλλά η κατάσταση εντάθηκε ακόμα περισσότερο όταν η ΕΑΠ ισοφάρισε 2-2 με το διαιτητή να προσπαθεί να επιβάλει την τάξη αποβάλλοντας τον Μητρόπουλο του Ακρίτα και τον Ρουμελιώτη της ΕΑΠ. Το τάι μπρέικ το πήρε η ΕΑΠ και μαζί πήρε και δύο βαθμούς ενώ έναν βαθμό πήρε ο Ακρίτας που παρέμεινε πρώτος με 24 βαθμούς με την ΕΑΠ να πλησιάζει στους 23 έχοντας όμως ένα αγώνα λιγότερο, αλλά το κυριότερο έχοντας 2-0 νίκες απέναντι στον Ακρίτα, νίκες που μεταφέρονται στα play off για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου το Αίγιο πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα του με 3-1 επί του Απόλλωνα κα από πέμπτος ανέβηκε στην τρίτη θέση, ισοβαθμώντας πλέον με τον Απόλλωνα αλλά υπερτερώντας στην ισοβαθμία. Μεγάλη χαμένη της αγωνιστικής, χωρίς μάλιστα να αγωνίζεται, ήταν η Ομόνοια που βρέθηκε εκτός τετράδας και θα πρέπει να κάνει μια μεγάλη νίκη έστω και με 3-2 στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Απόλλωνα στην Πάτρα και Ακρίτα στη Ναύπακτο στο φινάλε του πρωταθλήματος για να καταφέρει να πάρει θέση στα play off.

Αυτό το Σάββατο θα διεξαχθεί η 9η αγωνιστική, που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου με την Ομόνοια να μην αγωνίζεται καθώς στο πρόγραμμα ναι μεν υπάρχει παιχνίδι με τον Ζακυνθινό ΑΟ, η ομάδα της Ζακύνθου όμως έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα και έτσι οι Ναυπάκτιοι θα πάρουν ένα ξεκούραστο τρίποντο. Στα άλλα παιχνίδια ο Αιγιαλέων θα φιλοξενήσει την ΕΑΠ και ο Απόλλωνας τον Άρατο Κιάτου ενώ ρεπό έχει ο Ακρίτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *