Βόλεϊ Γυναικών: Φιέστα τίτλου και άνοδος στη Β’ Εθνική για την Ομόνοια

1-IMG_9872 (Medium)Την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία πανηγυρίζει από το απόγευμα του Σαββάτου 9 Μαΐου η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου. Στο τελευταίο παιχνίδι των play off επικράτησαν εύκολα της Ακράτας με 3-0 σετ στη Ναύπακτο τερματίζοντας στην πρώτη θέση του Τοπικού Πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. που εκτός από τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας της δίνει και τη δυνατότητα να αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Η αγωνία στα πρόσωπα των αθλητριών του Γιώργου Μητρόπουλου ήταν έκδηλη πριν το ξεκίνημα του παιχνιδιού και έγινε ακόμα εντονότερη όταν η ομάδα της Ακράτας προηγήθηκε 7-10 στο ξεκίνημα του πρώτου σετ. Ο Μητρόπουλος έσπευσε να ζητήσει τάιμ άουτ με σκοπό να αφυπνίσει τις παίκτριές του και έτσι έγινε. Με ένα σερί 5-0 μετά το τάιμ άουτ η Ομόνοια βρέθηκε να οδηγεί στο σκορ με 12-10. Η διαφορά άνοιξε περισσότερο με τη Μαστρογεωργίου να κάνει καλό σερβίς στο 17-12 παίρνοντας το παιχνίδι στα χέρια της η Ομόνοια μπόρεσε να κατακτήσει το πρώτο σετ με 25-18. Μάλιστα το σετ πήγε στις γηπεδούχες με 16 τελειωμένες επιθέσεις αριθμός μεγάλος για αυτές τις κατηγορίες.

1-IMG_9788 (Medium)Έχοντας απαλλαχθεί από το ψυχολογικό βάρος η Ομόνοια μπόρεσε να παίξει περισσότερο ελεύθερη στη συνέχεια κυριαρχώντας στο παιχνίδι ενώ δεν έδωσε την ευκαιρία στις αντίπαλες να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. Στο δεύτερο σετ η Ομόνοια πήρε όλες τις μεγάλες σε διάρκεια φάσης, χαρακτηριστικό της καλής της ψυχολογίας όντας καλύτερη σε όλους τους τομείς. Το τελικό 25-14 του δευτέρου σετ είναι χαρακτηριστικό της ευκολίας με την οποία κατακτήθηκε. Παρόμοιο το σκηνικό και στο τρίτο σετ. Η Ακράτα προηγήθηκε στο 0-2 και αυτό ήταν το πρώτο και το τελευταίο σημείο του σετ που βρέθηκε μπροστά. Η Ομόνοια έχοντας το πάνω χέρι στο παιχνίδι διεύρυνε συνεχώς τη διαφορά ως το 25-13 με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Παναγιώτη Γκόλφη να βρίσκει όλες τις παίκτριες της ομάδας ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν ξέφρενα στο κέντρο του γηπέδου και το κοινό του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου να απαντά με ένα μακρύ και ζεστό χειροκρότημα.

Άξια πρωταθλήτρια η ομάδα της Ναυπάκτου που μπορεί να ξεπέρασε μόλις για τρεις πόντους στα μεταξύ τους παιχνίδι την ισόβαθμη στην κορυφή Γαλήνη είχε ωστόσο κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες αν συνυπολογιστούν και οι αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Πατακοπούλου Μοσχ., Κονίδα, Νάκη, Θεοδωροπούλου, Κότσιαλου, Σχίζα, Πατακοπούλου Μαρ., Μαστρογεωργίου, Ράμμου, Γουγουσάκη, Μποβιάτση, Καλπύρη.

Α.Ο. Ακράτας (Πένυ Γιαλκέτση): Γιαλκέτση, Μηνά, Τρυφωνοπούλου, Πρέζα, Τσότα, Σακελλαρίου, Παπανδρέου, Κωνσταντινοπούλου, Κουτρούλη, Γκινοπούλου.

Η τελική Βαθμολογία των play off για την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία έχει ως εξής:

Ομάδα Βαθμοί (Σετ)

1. Ομόνοια Ναυπάκτου 15 (16-5)

2. Γαλήνη Πάτρας 15 (16-5)

3. Ποσειδώνας Καλαμάτας 5 (6-15)

4. ΑΟ Ακράτας 1 (5-18)

Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες αξίζουν στο nafpaktianews, που κάλυψε τηλεοπτικά το τελευταίο πανηφυρικό παιχνίδι της σεζόν.

http://www.nafpaktianews.gr/Βόλεϊ-γυναικών-Πρωταθλήτρια-η-Ομόνοι/

 

Περιχαρείς οι παίκτριες της Ομόνοιας έκαναν δηλώσεις στη κάμερα του nafpaktianews μετά το τέλος του αγώνα με πρώτη την αρχηγό Δώρα Σχίζα να δηλώνει χαρούμενη και αυτή και οι συμπαίκτριές της για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Β’ Εθνική, σε ένα πρωτάθλημα που κράτησε από το Νοέμβρη ως τα μέσα Μαΐου, με τη Μαριάννα Πατακοπούλου να κάνει λόγο και στις δυσκολίες της χρονιάς που δεν ήταν λίγες και πόσο σημαντικό ήταν που μπόρεσαν να ξεπεραστούν. Η Μοσχούλα Πατακοπούλου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς και όλους όσους στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια με την “υπαρχηγό” Πηνελόπη Ράμμου να στέκεται και στη βοήθεια του κόσμου, στην υπομονή του προπονητή Γιώργου Μητρόπουλου αλλά και την αμέριστη συνδρομή του πολυαγαπημένου Ντίνου Τσακανίκα, που είναι και ο στυλοβάτης όλου του τμήματος βόλλεϊ του συλλόγου. Η μικρή της παρέας Θεοδώρα Κότσιαλου όντας καινούρια φέτος σε αυτή την ομάδα ευχαρίστησε τις συμπαίκτριες της και τον προπονητή για τη στήριξη και τη βοήθεια που της παρείχαν όλη τη χρονιά ώστε να μπορέσει να εγκλιματιστεί και να μπορεί και αυτή να βοηθήσει τη ομάδα.

http://www.nafpaktianews.gr/Δείτε-τη-δήλωσαν-οι-πρωταθλήτριες-στη/

http://www.olatagoal.gr/2015/05/blog-post_896.html

Η ΣΤΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

Η ώρα της στέψης της πρωταθλήτριας ομάδας της Τοπικής κατηγορίας της Ε.Σ.ΠΕ.Π. πλησιάζει. Το Σάββατο 16 Μαΐου στις 18.30 η πρωταθλήτρια ομάδα της Ομόνοιας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα ομάδα παλαίμαχων της Ομόνοιας σε παιχνίδι δύο νικηφόρων σετ και θα ακολουθήσει η εκδήλωση απονομής του τίτλου του πρωταθλητή στα κορίτσια. Φυσικά προσκεκλημένοι στην εκδήλωση αυτή πέρα από τις πρωταθλήτριες είναι και όλος  ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες στη διάρκεια της σεζόν, οι χορηγοί της ομάδας από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο,  χωρίς τη βοήθεια το οποίων το εγχείρημα δε θα ήταν εφικτό καθώς και οι φίλοι της ομάδας που μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όλης τη χρονιά εκδήλωναν με θέρμη τη συμπαράστασή τους στη μοναδική για τη φετινή χρονιά γυναικεία ομάδα της πόλης της Ναυπάκτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *