Βόλεϊ Ανδρών: Με προβλήματα στο ξεκίνημα

DSC_0244Πρεμιέρα για την ανδρική ομάδα της Ομόνοιας στο βόλεϊ το περασμένο Σάββατο 21 Νοεμβρίου με καθυστέρηση μιας εβδομάδας σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του Η’ ομίλου της Β’ Εθνικής μιας και την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό. Στο ξεκίνημά της υποδέχτηκε τον Άρατο Κιάτου και ηττήθηκε σχετικά εύκολα με 0-3 σετ.

Έχοντας αλλάξει σχεδόν όλη την ομάδα σε σχέση με την περσινή χρονιά η Ομόνοια ξεκινά το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με μόνο στόχο την παραμονή. Από την περσινή ομάδα ο Φάνης Δασκαλόπουλος ανέβηκε κατηγορία παίζοντας φέτος με την Ε.Α.Π. στην Α2 Εθνική κατηγορία, οι Σούρτσε-Κοσκινάς μετακινήθηκαν στον Αιγιαλέων, ο Παυλόπουλος στον Απόλλων Πάτρας ενώ ο προπονητής Μητρόπουλος μετακινήθηκε στο Μεσολόγγι και τον Κωστή Παλαμά παίρνοντας μαζί του τους κεντρικούς Κατσακούλη-Σταματάκη. Στις ελλείψεις αυτές έρχονται να προστεθούν οι απώλειες της Ομόνοιας των νεαρών της αθλητών που οι σπουδές τους τους κρατούν μακρά από τη ομάδα δημιουργώντας στην Ομόνοια πρόβλημα λειψανδρίας. Στη δύσκολη αυτή συγκυρία οι παλιότεροι παίκτες της ομάδας δίνουν το παρόν και όλοι μαζί προσπαθούν να κρατήσουν την ομάδα σε κάποιο επίπεδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού με τον Άρατο, η ομάδα του Κιάτο εμφανώς δυναμωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι εκμεταλλευόμενη την αρχική αδράνεια των παικτών της Ομόνοιας και πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 12-25. Τελείως διαφορετικό ήταν το δεύτερο σετ. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ αλλά με το καλό σερβίς του Πρέζα η διαφορά άνοιξε στο +5 για το Κιάτο στο 5-10 και διατηρήθηκε ως το 12-17. Με τον Σακκούλη να σερβίρει και τους παίκτες της Ομόνοια σαν παίζουν πολύ καλά την κόντρα μπάλα το σκορ έγινε ισόπαλο 17-17 ενώ λίγο αργότερα η Ομόνοια προηγήθηκε με 19-18. Ακολούθησαν οκτώ ισοπαλίες για τις δύο ομάδες ως το 26-26 ενώ προηγουμένως η Ομόνοια είχε ένα σετ μπολ (24-23) και ο Άρατος δύο (24-25 και 25-26). Τα δύο χαμένα σερβίς των γηπεδούχων στο 25-25 και το 26-26 έδωσαν την ευκαιρία στον Άρατο να πάρει το πάνω χέρι στο σετ και να το κατακτήσει τελικά με 26-28. Η απογοήτευση για τη χαμένη ευκαιρία ήταν έκδηλη στους παίκτες της Ομόνοιας και αυτό τις στοίχισε στο τρίτο σετ που από νωρίς έμεινε πίσω στο σκορ με πολλές λάθος επιθέσεις. Όταν κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι ήταν πλέον πολύ αργά χάνοντας το σετ με 15-25 και το πρώτο της φετινό παιχνίδι με 0-3 σετ.

Επόμενος αντίπαλος για την Ομόνοια είναι ο Άπις Ζευγολατιού, ομάδα που πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην πιο κάτω κατηγορία. Το παιχνίδι θα γίνει αυτό το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 16.00 στο κλειστό του Βέλου Κορινθιάς

Ομόνοια Ναυπάκτου: Κατσάμπαλος, Μόσχος, Γραββάνης, Ρούμπας, Τσακανίκας, Θεοφάνης, Μίχος, Φαφουτάκης, Σακκούλης, Παπαγεωργίου.

Άρατος Κιάτου: Γιαννάκαινας, Τσιανάκας, Πρέζας, Αλεξόπουλος, Μερμίγκης, Σπυράκος, Ντούλα, Θεοδωρόπουλος, Λιάκης, Τσιάνος, Μούκας, Γεωργίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *