Βόλεϊ Ανδρών: Βελτιωμένοι στο Βέλο

DSC_0244Καλύτερη σε σχέση με την πρεμιέρα εμφανίστηκε στο Βέλο η ανδρική ομάδα της Ομόνοιας στο βόλεϊ. Αν και ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον ΑΓΣ Άπις Ζευγολατιού έδειξε σημάδια βελτίωσης ενώ ανά διαστήματα παίχτηκε όμορφο βόλεϊ σε ένα παιχνίδι που κράτησε σχεδόν δύο ώρες.

Βελτιωμένοι στους περισσότερους τομείς σε σχέση με την πρεμιέρα η Ομόνοια, αντιστάθηκε σθεναρά απέναντι στην πιο πλήρη ομάδα του Ζευγολατιού, πήρε ένα σετ και ήταν τα δικά της λάθη που της στοίχισαν ένα σετ ακόμα και την κατάκτηση ενός βαθμού. Ξεκίνησε νωθρά στα τρία από τα τέσσερα σετ, κατάφερε να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής σε όλα τα σετ αλλά να πάρει μονό το ένα από αυτά.

Καλύτερη η Ομόνοια στο ξεκίνημα βρέθηκε να προηγείται με 6-9 όμως ο Άπις ισοφάρισε αρχικά 10-10 και πήρε σταδιακά διαφορά τεσσάρων πόντων στο 19-15. Οι παίκτες της Ομόνοιας πάιζοντας συγκεντρωμένα έφτασαν το παιχνίδι στον πόντο 22-21 αλλά δεν είχαν συνέχεια στο καλό τους παιχνίδι και με τρία συνεχόμενα λάθη χάρισαν το σετ στους γηπεδούχους με 25-21. Κακό το ξεκίνημα στο δεύτερο σετ. Ο Άπις προηγήθηκε 12-3 και 17-9 όμως η αντίδραση της Ομόνοιας ήταν άμεση και με τη βοήθεια των Ρούμπα και Σακκούλη από τη θέση του σερβίς έκαναν το σκορ 18-16. Μένοντας συγκεντρωμένοι και ελαχιστοποιώντας τα λάθη της η Ομόνοια κατάφερε να ισοφαρίσει 22-22 και παρότι βρέθηκε να χάνει με 23-22 πιέζοντας στο σερβίς και παίζοντας καλά την κόντρα μπάλα πήρε το σετ 23-25 και ισοφάρισε σε 1-1. Από νωρίς πίσω στο σκορ έμειναν οι φιλοξενούμενοι στο τρίτο σετ με τη διαφορά να φτάνει στο 14-6. Σταδιακά όμως η Ομόνοια ισορρόπησε και πάλι το παιχνίδι μειώνοντας στο 20-17 χωρίς όμως να έχει συνέχεια κάτι που της στοίχισε το σετ με 25-18. Στο τέταρτο σετ από την πρώτη κιόλας περιστροφή το σκορ είχε γίνει 8-2. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να παίζουν όμορφο βόλεϊ κάνοντας καλό παιχνίδι. Η Ομόνοια μπόρεσε και πλησίασε 18-15 και 23-20 ήταν όμως τα δικά της λάθη που δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει ένα σετ ακόμα που θα της έδιναν τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Για την ανδρική ομάδα της Ομόνοιας ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας με τον Αιγιαλέων, μιας από τις δύο διεκδικήτριες ομάδες του πρωταθλήματος, αυτό το Σάββατο στις 17.00 στο κλειστό της Ναυπάκτου.

ΑΓΣ Άπις Ζευγολατιού: Καραθανάσης, Κουράτος, Μελέτης, Λούτας, Θεοδωρόπουλος, Παράσχος, Κορμάς, Φάνης, Νανόπουλος Δ., Σπίνας, Νανόπουλος Η., Ευαγγελάρας.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Μόσχος, Γραββάνης, Ρούμπας, Τσακανίκας, Θεοφάνης, Μίχος, Σακκούλης, Παπαγεωργίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *