Το Hot & Krispy κοντά στις Ακαδημίες Βόλεϊ

1Επίσκεψη στον χορηγό τους, το εστιατόριο Hot & Krispy πραγματοποίησαν τα αναπτυξιακά τμήματα της Ομόνοιας Ναυπάκτου την Κυριακή 31 Ιανουαρίου. Το γνωστό εστιατόριο της Ναυπάκτου δεν άφησε παραπονεμένους τους μικρούς αθλητές προσφέροντάς τους φαγητό και αναψυκτικά, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη χορηγία τους προς τον σύλλογο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Το παρόν έδωσαν περίπου 35 παιδιά, κορασίδες, παγκορασίδες και ακαδημίες καθώς και ο προπονητής των τμημάτων υποδομής Βαγγέλης Κοντομάνης ενώ συντονιστής όλων αυτών ήταν ο Ηλίας Παπαγεωργίου που φέτος εκτός από τις αγωνιστικές έχει διευρυμένες αρμοδιότητες στο σύλλογο.

Τα παιδιά πέρα από το φαγητό είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για αγωνιστικά και μη θέματα, σε πολύ καλό κλίμα, όπως ήταν φυσικό, και μακριά από τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου. Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες ανάμεσα στα παιδιά αλλά και με τους υπευθύνους του καταστήματος.

4

 

Η διοίκηση της Ομόνοιας Ναυπάκτου ευχαριστεί του υπευθύνους του εστιατορίου Hot & Krispy τόσο για τη ζεστή τους φιλοξενία στο χώρο τους όσο και για την βοήθειά τους με τη χορηγία που προσέφεραν στο σύλλογο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *