11ο Τουρνουά Beach Volley από την Ομόνοια

11o poster2016-bΓια ενδέκατη συνεχή χρονιά η Ομόνοια Ναυπάκτου, διοργανώνει τουρνουά ανδρών γυναικών στις παραλίες της Ναυπάκτου. Φέτος το τουρνουά γίνεται με συνδιοργανωτή το Δήμο Ναυπακτίας και θα διεξαχθεί στο Αλσύλλιο, στην παραλία του Γριμπόβου, από 25 έως 31 Ιουλίου.

Πρόκειται για δύο διοργανώσεις Ανδρών και Γυναικών τα οποία από μόνα τους είναι χωρισμένα σε τρεις κατηγορίες. Στην πρώτη κατηγορία είναι οι ερασιτέχνες, άτομα δηλαδή που δεν αγωνίζονται σε συλλόγους και θέλουν να δοκιμάσουν στο άθλημα του beach volley. Στη δεύτερη κατηγορία είναι οι μαθητές κάτω των 18 ετών είτε ανήκουν σε σωματεία βόλεϊ είτε όχι. Οι δύο αυτές κατηγορίες θα αγωνιστούν από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 28 Ιουλίου, θα αναδείξουν τον δικό τους πρωταθλητή και κάποιες από τις ομάδες αυτές θα προκριθούν στην τελική φάση. Η τελευταία κατηγορία περιλαμβάνει τις «δυνατές» ομάδες, αθλητές δηλαδή που είτε ανήκουν σε συλλόγους πετοσφαίρισης είτε ασχολούνται ειδικότερα με το beach volley. Στην κατηγορία αυτή θα συμμετέχουν και οι καλύτερες ομάδες των άλλων δύο κατηγοριών με τους αγώνες να διεξάγονται από Παρασκευή 29 έως Κυριακή 31 Ιουλίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το 11ο τουρνουά beach volley της Ναυπάκτου έχουν ήδη ανοίξει και θα συνεχιστούν έως τις 23 Ιουλίου.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του συλλόγου, στο www.omonoianafpaktou.gr , να κατεβάσουν την φόρμα της αίτησης συμμετοχής και να εγγραφούν ηλεκτρονικά. Εναλλακτικά αιτήσεις γίνονται δεκτές καθημερινά στις γηπεδικές εγκαταστάσεις στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου 6-9 το απόγευμα, στο email του συλλόγου omonoianafpaktou@gmail.com και τηλεφωνικά στο 6972090641 (Ντίνος) όπου μπορεί το κοινό να απευθύνεται για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *