1ο Διεθνές Τουρνουά Πετοσφαίρισης Κορασίδων 16 – 18 Ιουνίου 2017. ΗΜΕΡΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ (1η ΗΜΕΡΑ)

Όμορφο βόλεϊ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, σε ένα γεμάτο για την εποχή, Παπαχαραλάμπειο Στάδιο οι φίλοι του αθλήματος το απόγευμα του Σαββάτου 17 Ιουνίου. Οι αγώνες ήταν αυτή της πρώτης ημέρας του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Κορασίδων που διοργανώνει η Ομόνοια Ναυπάκτου στην πόλη της Ναυπάκτου αυτό το διήμερο.

 

Στο πρώτο παιχνίδι η ιταλική ASD Pallavolo Roccalumera χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα επικράτησε του ΠΑΣ Ιωνικού ’80 από το Αγρίνιο με 3-0 σετ. Οι ιταλίδες εμφανώς καλύτερες στα δύο πρώτα σετ τα κέρδισαν με άνεση. Ο Ιωνικός βελτιώθηκε στο τρίτο σετ και έγινε πιο ανταγωνιστικός οι ιταλίδες όμως έχοντας καλό ρυθμό στο παιχνίδι τους κατέκτησαν και το τρίτο σετ και κλείσαν πρώτες θέση στον μεγάλο τελικό της Κυιρακής.

ASD Pallavolo Roccalumera (Giorgianni): Messina, Abate, Occhino, Di Nuzzo, Giordano, Orlando, Lentini, Caruso, Crisafulli, Ruggeri, Tama.

ΠΑΣ Ιωνικός ’80 (Λογκιζίδου): Καραντάσιου, Μουρατίδη, Μπέτσα, Νικολοπούλου, Χαϊντίνη, Μουντζούρη, Γεωργούση, Κολυδά Η., Σιακαβέλλα, Σαμψώνα, Ζήσιμου, Βδουκάκη, Κολυδά Α., Καλαμπαλίκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο δεύτερο παιχνίδι η μικτή ομάδα Ναυπάκτου-Πάτρας Western Union με επικεφαλής τους Μακρυκώστα-Κοκόλα αντιμετώπισαν τη Βοσνιακή ZOK Mladost Rogatica. Οι Βόσνιες κέρδισαν εύκολα το πρώτο σετ αλλά οι ελληνίδες απάντησαν γρήγορα και με σχετική ευκολία πήραν το δεύτερο σετ ισοφαρίζοντας σε 1-1. Πανομοιότυπα τα δύο απόμενα σετ με τις δύο ομάδες να παίζουν πολύ ωραίο βόλεϊ και τις βόσνιες να κερδίζουν και τα δύο σετ στις λεπτομέρειες και να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την πρόκρισή τους στον τελικό.

ZOK Mladost Rogatica (Gorana): Stanisic, Zivkovic, Bojovic, Heleta S., Ristic, Heleta I., Planincic, Batinic M., Batinic N., Asonja.

Western Union (Μακρυκώστας, Κοκόλας): Τσαμπά, Τριανταφύλλου, Τούφα, Φλέσσα, Αβραμή, Γκοτζιά, Σπηλιοπούλου, Παγωμένου, Σαραπτσή, Αγγελοπούλου, Δεμή, Κοντραφούρη, Μούχα, Αρβανιτοπούλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο γήπεδο βρέθηκε πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους προπονητές που ασχολούνται με τις αναπτυξιακές ηλικίες από Αχαΐα και Δυτική Ελλάδα ενώ το παρόν έδωσε ο Αντιδήμαρχος κ.Σύψας που από την αρχή στήριξε αυτή την προσπάθεια και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Σταδίου κ.Αλεξόπουλος που αγκάλιασε τη διοργάνωση περιλαμβάνοντάς την στις εκδηλώσεις αναβίωσης των Παπαχαραλαμπείων. Κοντά στους διοργανωτές της Ομόνοιας και όλη η ομάδα του Go Nafpaktia που εδώ και ένα χρόνο στηρίζει όλες της δράσεις της Ομόνοιας Ναυπάκτου.

 

Στα σημερινά παιχνίδια, της Κυριακής 18 Ιουνίου, η μικτή ομάδα Ναυπάκτου-Πάτρας Western Union θα αντιμετωπίσει στον μικρό τελικό στις 17.00 την ομάδα του ΠΑΣ Ιωνικού ’80 Αγρινίου και θα ακολουθήσει στις 19.00 ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στις σικελική ASD Pallavolo Roccalumera της Ιταλίας και στη σέρβικη μεν ερχόμενη από το Ρογκάτιτσα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης δε ZOK Mladost Rogatica.

 

Μετά το τέλος των αγώνων και των απονομών των μεταλλίων θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτυ για τους αγωνιζόμενους και όλους τους φίλους της Ομόνοιας στο Café-Bar SUITA στο λιμάνι της Ναυπάκτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *