Απονομή κυπέλλου πρωταθλητή στους άντρες της Ομόνοιας

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή της Τοπικής κατηγορίας της Ε.Σ.ΠΕ.Π. στην αντρική ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου, τίτλος που την ανεβάζει ξανά στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Αν και πέρασε αρκετός καιρός από τη λήξη του πρωταθλήματος η νέα διοίκηση της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, όπου ανήκει το βόλεϊ της Ναυπακτίας, απένειμε τα τιμητικά μετάλλια στους πρωταθλητές της Ομόνοιας καθώς επίσης και το κύπελλο του πρωταθλητή στο τροπαιούχο σωματείο, σε μια λιτή εκδήλωση.

Εκ μέρους της νέας διοίκησης της Ε.Σ.ΠΕ.Π. στην
τελετή παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ.Κανελλόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ.Μακρής και το μέλος της νέας διοίκησης κ.Αντωνόπουλος.

Ο κ.Κανελλόπουλος συνεχάρη τους αθλητές της Ομόνοιας και τους ευχήθηκε ανάλογες επιτυχίες και στις μεγαλύτερες κατηγορίες και αφού τίμησε τον κάθε αθλητή ξεχωριστά με το τιμητικό μετάλλιο της Ένωσης παρέδωσε το κύπελλο του πρωταθλητή στους Άρη Ρούμπα και Ηλία Παπαγεωργίου.

 

Για την Ομόνοια Ναυπάκτου της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 που κατάφερε να κατακτήσει αήττητη
το πρωτάθλημα της τοπικής κατηγορίας της Ε.Σ.ΠΕ.Π. και να επιστρέψει στη Β’ Εθνική βραβεύτηκαν για την αγωνιστική τους δράση και την επιτυχία τους οι: Ρούμπας Άρης, Παπαγεωργίου Ηλίας, Τσούσης Θύμιος, Μαυρογεώργης Στέφανος, Λαούρδας Μίλτος, Σταματάκης Γιώργος, Παπαϊωάννου Παναγιώτης, Μιχελής Γιώργος, Κατσάμπαλος Μάριος, Κατσιγιάννης Θανάσης, Μόραλης Μιχάλης, Γραββάνης Φώτης και ο προπονητής Ντίνος Τσακανίκας.

Η σύντομη και λιτή τελετή είχε και συνέχεια για τους αθλητές της Ομόνοιας σε γνωστό κατάστημα εστίασης της παραλίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *