Βόλεϊ Ανδρών: Πήρε βαθμό, μπορούσε και τη νίκη η Ομόνοια

Βελτιωμένη παρουσιάστηκε η ανδρική ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου στο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Θησέα Πάτρας. Πήρε έναν βαθμό ενώ θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη σε ένα παιχνίδι που χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να αναδειχθεί νικητής.

Η Ομόνοια ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο της που ως τότε δεν είχε χάσει ούτε σετ στο πρωτάθλημα. Βρέθηκε νωρίς να προηγείται με 7-1 ενώ ανέβασε τη διαφορά ακόμα και στο +8 (19-11). Ο Θησέας αντέδρασε και μείωσε σε 22-21 όμως με ψυχραιμία η Ομόνοια πήρε το σετ με 25-23 και προηγήθηκε στα σετ. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν χωρίς το βασικό τους λίμπερο από το 7-6 του δευτέρου σετ όταν ο Παπαγεωργίου τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι.  Παρόλα αυτά οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με το Θησέα να προηγείται με 1 έως 3 πόντους και την Ομόνοια να ισοφαρίζει χωρίς να μπορεί να πάρει το προβάδισμα κάτι που τελικώς της στοίχισε το σετ με 23-25.

Στο τρίτο σετ η Ομόνοια βρέθηκε να προηγείται νωρίς 8-3 με το Ρούμπα στο σερβίς και σταδιακά μεγάλωνε τη διαφορά έχοντας πολύ καλό ρυθμό σε επίθεση και άμυνα κατακτώντας το σετ με άνεση 25-19. Όσο άνετα πήρε το τρίτο σετ η Ομόνοια το ίδιο εύκολα πήρε και ο Θησέας το τέταρτο σετ με 25-14 και το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί η Ομόνοια βρέθηκε να προηγείται 6-5 αλλά με ένα σερί πέντε πόντων με σέρβερ τον Τσεκίνη ο Θησέας πήγε το σκορ στο 6-10 και παρότι η Ομόνοια κατάφερε να μειώσει σε 10-12 δεν μπόρεσε να σώσει την παρτίδα χάνοντας το τάι μπρέικ 10-15 και το παιχνίδι 2-3 σετ.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Κατσάμπαλος, Παπαλεξάτος, Μαργαρίτης, Ρούμπας, Μόραλης, Τσακανίκας, Πλαστήρας, Σταματάκης, Σπανός, Κοκόλας, Παπαγεωργίου.

Θησέας Πάτρας (Νικολακόπουλος): Ηλιόπουλος, Τσιμπούκης, Όψιμος, Γεωργακόπουλος, Στυλιανέσης, Τσεκίνης, Κωνσταντόπουλος, Μασσάρας, Ζίου, Αγαπίου, Βουτσιλάς, Δεπούντης.

Στα άλλα παιχνίδια της τέταρτης αγωνιστικής ο Κόροιβος νίκησε εύκολα με 3-0 το Κιάτο και το Ξυλόκαστρο έκανε τη πρώτη του νίκη με 3-0 απέναντι στον Ερμή Πάτρας. Στη βαθμολογία μετά την απώλεια βαθμού του Θησέα από την Ομόνοια ο Κόροιβος έμεινε μόνος πρώτος με 12 βαθμούς, δεύτερος ο Θησέας με 11, τρίτο το Κιάτο με 5 και τέταρτη η Ομόνοια με 4 ενώ στις θέσεις που οδηγούν στα play out το Ξυλόκαστρο με 3 βαθμούς και ο Ερμής με 1, με την πατρινή ομάδα να είναι και ο επόμενος αντίπαλος της Ομόνοιας αυτό το Σάββατο στην Πάτρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *