Βόλεϊ Αναπτυξιακά: Έξι στα έξι για τις παγκορασίδες της Ομόνοιας

Το απόλυτο των νικών διατήρησε η πρώτη ομάδα των παγκορασίδων της Ομόνοιας αγωνιζόμενη στον Θ’ Όμιλο του αντίστοιχου αναπτυξιακού πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. Νίκησε και τον Σείριο εκτός έδρας με 0-3 σετ και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Νωθρά ξεκίνησε τον αγώνα η Ομόνοια πιστεύοντας πως θα έχει ένα εύκολο απόγευμα, όμως τα βρήκε δύσκολα στο πρώτο σετ από την ανταγωνιστική ομάδα του Σείριου Ροΐτικων που κάνοντας λιγότερα λάθη από τις Ναυπάκτιες βρέθηκε να διεκδικεί το σετ ως το τέλος. Στο 24-24 πιο ψύχραιμα τα κορίτσια της Ομόνοιας πήραν τους δύο επιπλέον πόντους που χρειαζόντουσαν για να κατακτήσουν το σετ με 24-26. Πιο εύκολο το έργο της ναυπάκτιας ομάδας στη συνέχεια, πήρε και τα δύο επόμενα σετ με 9-25 και 15-25 με την Ομόνοια να κάνει το έξι στα έξι στον όμιλο και να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου που την πηγαίνει στην επόμενη φάση, στις καλύτερες είκοσι ομάδες της Πελοποννήσου.

ΑΟ Σείριος: Ζησιμάτου, Ντούντα, Σταματοπούλου, Χαϊδιά, Μωραΐτη, Καλύβα, Πετράτου, Βλαχίδια, Σμυρνή.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Γιαννοπούλου, Τούφα, Τριανταφύλλου Μ., Αντωνιάδη, Σωτηροπούλου Ι., Χουλιάρα, Καμουτσή, Σφήκα Μ.

Βίοι αντίθετοι για τη δεύτερη ομάδα των παγκορασίδων που έμειναν μακριά από τη νίκη για ένα ακόμα παιχνίδι. Παίζοντας στο γήπεδο της Παναχαϊκής με την πρώτη ομάδα των παγκορασίδων της Πατρινής ομάδας μπόρεσαν σε λίγα σημεία του αγώνα να κοντράρουν τις αντίπαλες παίκτριες και γνώρισαν φυσιολογικά την ήττα με 3-0 σετ.

Παναχαϊκή Γ.Ε.: Κρότσε, Παγωμένου, Δεληγιάννη, Παγανιά, Μπαζιώτη, Καραντζούνη, Μανιάτη, Ψιλοπαναγιωτοπούλου.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Μπουτοπούλου, Μίχου, Τζιά, Ζορμπά, Πελέκη, Ντέτσικα, Ρουστέμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *