Βόλεϊ Ανδρών: Ήττα από τον Θησέα στη Ναύπακτο

Τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γνώρισε η Ομόνοια Ναυπάκτου. Ηττήθηκε από τον Θησέα Πάτρας του Άρη Αγγελόπουλου με 3-0 σετ παρά την καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, απέναντι σε μια ομάδα που φιλοδοξεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Ομόνοια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 15-10 και 21-17 αλλά ο Θησέας μπόρεσε να ισοφαρίσει και να πάρει τελικά το σετ με 23-25 με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για ένα αμφισβητούμενο σφύριγμα του διαιτητή Λεβέντη στο 23-23 που αντί να πάει στο σετ μπολ η Ομόνοια έστειλε στο σερβίς τον Θησέα. Καλή παρουσία για τους γηπεδούχους και στο δεύτερο σετ όταν και προηγήθηκαν με 12-8 αλλά σταδιακά και πάλι η Πατρινή ομάδα ροκάνισε τη διαφορά και ισοφάρισε σε 14-14. Η ομάδα της Ναυπάκτου είχε πολλά λάθη σε τελειώματα επιθέσεων δίνοντας εύκολους πόντους στον Θησέα που πήρε το σετ με 25-19. Χωρίς λύσεις η ομάδα της Ναυπάκτου στο τρίτο σετ και με κακή ψυχολογία δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω χάνοντας το παιχνίδι με 0-3 σετ.

Τον Άθλο Πάτρας θα αντιμετωπίσει η Ομόνοια αυτό το Σάββατο στην Πάτρα.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Ρούμπας, Μαυρογεώργης, Τσακανίκας, Κατσιγιάννης, Καλαβρουζιώτης, Κοκόλας, Λαούρδας, Παπαγεωργίου, Κατσάμπαλος.

Θησέας Πάτρας (Αγγελόπουλος): Μητρογιάννης, Ξάνθης, Κουκουζέλης, Ζίου, Κουτσοδήμας, Κόζης, Αγαπίου, Καλλιακμάνης, Μυλωνίδης, Χασάπης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *