Βόλεϊ Αναπτυξιακά: Εκτός δεύτερης φάσης οι νεάνιδες

 

Το καθαρό μυαλό και οι ελλείψεις στοίχησαν στην ομάδα των νεανίδων της Ομόνοιας Ναυπάκτου και γνώρισε την ήττα με 1-3 σετ στην έδρα της από τον Αίολο Αγυιάς. Με την ήττα αυτή η Ομόνοια και μαθηματικά δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση ότι κι αν συμβεί τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Η Ομόνοια που στο παιχνίδι με τον Αίολο ήθελε αποκλειστικά και μόνο νίκη με καθαρό σκορ ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι παρά τις ελλείψεις βασικών παικτριών (Τούφα, Αδάμη, Φλέσσα). Πήρε προβάδισμα 5-0 με το καλημέρα την οποία και μεγάλωσε στο 11-4. Η πατρινή ομάδα αντέδρασε, βρήκε ρυθμό μέσα από τα λάθη των γηπεδούχων και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ παίρνοντας το σετ με 25-27. Στο δεύτερο σετ η Ομόνοια ήταν καλή από την αρχή ως το τέλος και πήρε με άνεση το σετ με 25-19 ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τις γηπεδούχες που σταδιακά έχασαν τη συγκέντρωσή τους βγαίνοντας εκτός παιχνιδιού. Ο Αίολος εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και πήρε τα δύο επόμενα σετ με 21-25 και 16-25 κάνοντας την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Αυτό το Σάββατο οι μικρές της Ομόνοιας θα φιλοξενηθούν στο κλειστό της Παναχαϊκής κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, που είναι και η μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας): Ντότσι, Μασίνα, Τριανταφύλλου, Σιακαβέλλα, Ρουστέμη, Αθανασοπούλου, Αντιλάι, Ντέτσικα, Μπάκο, Καμουτσή, Κατσάμπα, Σφήκα, Σωτηροπούλου.

Αίολος Αγυιάς (Γεράνιος Α.): Ματθαίου, Μυλωνά, Γεωργακοπούλου, Τριάντη, Βγενοπούλου, Καρασούλα, Πελλουμπί, Σίμου, Ζαχαράκη, Κατριβέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *