Βόλεϊ Αναπτυξιακά: Δεύτερη νίκη για τις παγκορασίδες

Διπλασίασαν τις νίκες τους οι παγκορασίδες της Ομόνοιας Ναυπάκτου στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Π. Νίκησαν τον Ερμή Πάτρας με 3-0 σετ στο πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Τα κορίτσια της Ομόνοιας πήραν από νωρίς το προβάδισμα το οποίο μεγάλωσε ακόμα περισσότερο με καλό σερβίς της Κατσάμπα σε 22-8 ενώ το σετ πήγε στην Ομόνοια με 25-9. Πιο ισορροπημένα το δύο επόμενα σετ αλλά χωρίς να κινδυνέψουν ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι. Ως τα μισά του δευτέρου σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με τον Ερμή να προηγείται με 13-14 αλλά την Ομόνοια να απαντά άμεσα με σερί τεσσάρων πόντων (18-14) και στη συνέχεια να ξεφεύγει στο σκορ ως το τελικό 25-18. Παρόμοια ήταν η εξέλιξη και στο τρίτο σετ με την Ομόνοια να το κατακτά με 25-19 και να κερδίζει τον αγώνα με 3-0 σετ.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τα κορίτσια της Ναυπάκτου σε ισάριθμα παιχνίδια ενώ θα περιμένουν ως τις αρχές Μαρτίου για να παίξουν το επόμενό τους παιχνίδι.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Δήμου, Σωτηροπούλου, Μπάκο, Κατσάμπα, Λουκοπούλου, Καρασμαΐλη, Μπουτοπούλου, Μασίνα, Παίξου.

Ερμής (Ηλιόπουλος): Αποστολοπούλου Α., Αποστολοπούλου Κ., Μπαρή, Αργυράτου, Καλαπόρη, Κουτρουμπάνου, Κούλου, Κροτσέ, Μαυρέλη, Νιάρου, Σοφιανού, Σταμούλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *