Βόλεϊ Παίδων: Νίκη και στο Αντίρριο

      Καλό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στο Φαέθων Αντιρρίου και την Ομόνοια Ναυπάκτου την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο του Αντιρρίου. Οι μικροί της Ομόνοιας πήραν τη νίκη για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα και μάλιστα με το ίδιο σκορ 0-3 στα σετ, με τον Φαέθων όμως να προβάλει σθεναρή αντίσταση.

       Σαφώς πιο έμπειρη η ομάδα της Ναυπάκτου πήρε προβάδισμα από το ξεκίνημα,όταν προηγήθηκε 1-6 στο σκορ, την οποία όχι μόνο κράτησε αλλά διεύρυνε στο 14-23 λίγο πριν το τέλος, παρότι για το μεγαλύτερο διάστημα έπαιζε με δύο παμπαίδες στη βασική της σύνθεση και τον Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο στην πρώτη του συμμετοχή. Με τη διαφορά των εννέα πόντων σε βάρος του ο Φαέθων κατάφερε και μείωσε σε 18-25 στο τέλος του σετ. Οι παίκτες του Γρηγόρη Γεωργάτου εκμεταλλεύτηκαν τη χαλάρωση των παικτών της Ομόνοιας στο δεύτερο σετ και προηγήθηκαν 4-0 στο ξεκίνημα. Γρήγορα όμως η Ομόνοια ισοφάρισε και παίζοντας καλά στην επίθεση, έχοντας πολλές τελειωμένες προσπάθειες πήρε προβάδισμα 9-15 κατακτώντας τελικά το σετ με 20-25 με τους αντιρριώτες να μειώνουν την ψαλίδα και πάλι στο τέλος. Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και το τρίτο σετ. Η καλύτερη η Ομόνοια είχε το προβάδισμα σε όλο το σετ, αλλά παρότι έκανε μεγάλες διαφορές οι γηπεδούχοι πάντα έβρισκαν τον τρόπο να τη μειώνουν με το τελικό 19-25 να δίνει τη νίκη στην Ομόνοια με 0-3 σετ, σε ένα αγώνα με πολύ όμορφο κλίμα ανάμεσα στους παίκτες και τις τεχνικές ηγεσίες των δύο ομάδων.

      Επόμενο παιχνίδι για την παιδική ομάδα της Ομόνοιας είναι εκτός έδρας, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου με αντίπαλο τον Θησέα Πάτρας ενώ η ομάδα βρίσκεται εν αναμονή του ορισμού του αναβληθέντος αγώνα με τον Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου στην Κεφαλλονιά, με τον οποίο ολοκληρώνονται οι αγώνες της πρώτης φάσης.

 Φαέθων Αντιρρίου (Γρηγόρης Γεωργάτος): Αλεξόπουλος Χ., Ραυτόπουλος, Ζαννίδης, Καλαβρουζιώτης Θ., Αναστασόπουλος, Καλαβρουζιώτης Χ., Παπαδόπουλος.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Νούλας, Κόγγος, Κόκκαλης Δ., Παύλου, Κομάνι, Μέτσης, Σιαμάς, Χάρος, Αλεξόπουλος Κ., Κεχαγιάς, Λουκάς Κ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *