Βόλεϊ Ανδρών: «Δώρο» από τον Σπαρτιατικό

      Το καλύτερο δώρο έκανε ο Σπαρτιατικός Γ.Σ. στην Ομόνοια Ναυπάκτου στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής. Νίκησε τον Άργη Καλαμάτας στη Σπάρτη 3-2 κόβοντας βαθμούς από τον δεύτερο της βαθμολογίας και δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ανδρική ομάδα της Ομόνοιας για τον τίτλο του πρωταθλητή της Β’ κατηγορίας, που θα της δώσει την άνοδο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα της Ε.Ο.ΠΕ.

      Δεν έγινε το καθορισμένο παιχνίδι ανάμεσα στο Ζακυνθινό Α.Ο. και την Ομόνοια Ναυπάκτου το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου αφού η απεργία των ναυτεργατών δεν επέτρεψε τον απόπλου από την Κυλλήνη για τη Ζάκυνθο. Το παιχνίδι αυτό αναμένεται να ορισθεί εκ νέου, είτε στο ρεπό το Σαββατοκύριακο 16-17 Φεβρουαρίου, είτε μετά τη λήξη του καθορισμένου δευτέρου γύρου. Τα καλά νέα όμως ήρθαν από τη Σπάρτη με την τοπική ομάδα να κόβει βαθμούς από τον δεύτερο της βαθμολογίας Άργη, ενώ και το άλλο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής δεν έγινε καθώς η Αμαλιάδα δεν ταξίδεψε στην Καλαμάτα για τον αγώνα με τον Ακρίτα.

      Έτσι στη βαθμολογία η Ομόνοια παραμένει στην κορυφή με 17 βαθμούς, αλλά με παιχνίδι λιγότερο, έχοντας δύο βαθμούς πίσω της τον Άργη στους 15, ενώ ο Ακρίτας ανέβηκε στους 12 βαθμούς. Σπαρτιατικός, Ζακυνθινός και ΑΓΣ Αμαλιάδας βρίσκονται και μαθηματικά πλέον εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος, ενώ δύσκολα θα μπορέσουν να μπουν στην πρώτη τριάδα.

      Για την Ομόνοια ακολουθούν δύο κρίσιμα παιχνίδι στα οποία όλα θα κριθούν, aρχής γενομένης από το Σάββατο που υποδέχεται στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο τον Ακρίτα. Η ομάδα της Καλαμάτας είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που έχει  κόψει βαθμούς από τη φετινή Ομόνοια. Εκτός αυτού, ο Ακρίτας με νίκη στον αγώνα αυτό μπαίνει και αυτός στη διεκδίκηση του τίτλου, καθιστώντας το παιχνίδι αυτό μείζονος σημασίας για τους Ναυπάκτιους. Μετά το παιχνίδι με τον Ακρίτα ακολουθεί το ντέρμπι της Καλαμάτας ανάμεσα στον Άργη και την Ομόνοια, που θα είναι και το καθοριστικό παιχνίδι για τον φετινό πρωταθλητή.

      Ο αγώνας ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Ακρίτα έχει ορισθεί για το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, με τη βοήθεια του κόσμου να είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία στην φετινή προσπάθεια της ομάδας της Ναυπάκτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *