Μπάσκετ ανδρών: Νίκη και στο Αγρίνιο

Ζευγάρωσε τις νίκες της η Ομόνοια στο μπάσκετ, αφού κατάφερε να καταβάλλει την αντίσταση της Α.Λ.Φ.Α.’93 με 58-52, στο εκτός έδρας παιχνίδι της Β’ κατηγορίας ανδρών ΕΣΚΑΒΔΕ.

Στο παιχνίδι κυριάρχησαν οι κλειστές άμυνες που κράτησαν τις ομάδες σε χαμηλό σκορ. Ξεκινώντας και οι δυο ομάδες ήταν νωχελικές και άστοχες στο παιχνίδι τους, ολοκληρώνοντας το ημίχρονο με σκορ 18-19 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η αστοχία των παικτών της Ομόνοιας σε συνδυασμό με κάποια λάθη, έδωσαν την ευκαιρία στους βελτιωμένους επιθετικά γηπεδούχους να ξεφύγουν ακόμη και με διαφορά 12 πόντων. Ωστόσο η Ομόνοια δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Βελτιώνοντας κατά πολύ το παιχνίδι της στο τελευταίο δεκάλεπτο, εκμεταλλεύτηκε την ποιότητα και την εμπειρία των παικτών της και πάτησε γκάζι. Προσπερνώντας στο σκορ τον αντίπαλο, έφτασε να πάρει και διαφορά, τελειώνοντας το παιχνίδι στο +6. (52-58).

Επόμενο παιχνίδι για την Ομόνοια προγραμματίζεται εκτός έδρας στην Αμφιλοχία με αντίπαλο τον Ίναχο, σε ένα παιχνίδι που εκ των πραγμάτων είναι το ντέρμπι κορυφής του ομίλου.

Τα δεκάλεπτα :12-9, 06-10, 22-15, 12-24

Α.Λ.Φ.Α. ’93 (Χ. Τσάσσης): Δελακάς 19(1), Διαμαντής 14(1), Μέμμος 9, Στραβοδήμος 6 , Σβίγγος 4, Χαλκιάς, Πατσουράκης, Πλαστήρας,, Γεωργάς, Χριστογιάννης, Γιαταγάνας, Καρκατσελας

ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Κ.Παπούλιας): Κουτσογιάννης 24(2), Βλαχογιάννης 15(3) Κωνσταντίνου 9, Χωραφάς 8(2 ),Μπίμπας, Κουγιουμτζής, Γκιώνης, Παπακωστόπουλος, Καγκάνης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *