Βόλεϊ Ανδρών: Το τρόπαιο στους πρωταθλητές

Μέρα γιορτής ήταν το Σάββατο 23 Μαρτίου για το τμήμα βόλεϊ της Ομόνοιας Ναυπάκτου και γενικότερα για το βόλεϊ της περιοχής. Σε μια λιτή εκδήλωση οι πρωταθλητές της τοπικής κατηγορίας της Ε.Σ.ΠΕ.Π. δέχτηκαν το χειροκρότημα των δικών τους φίλων αλλά και των φίλων του αθλήματος και σήκωσαν στο κλειστό της Ναυπάκτου το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Το κέφι περίσσευε από νωρίς στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο. Η μουσική έδινε τον ρυθμό και όλοι ανυπομονούσαν για τη στιγμή της απονομής. Την παρουσίαση της όλης εκδήλωσης ανέλαβε η Χριστιάνα Τσούση διεκπεραιώνοντάς την άψογα. Παρόντες στο γήπεδο ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου κ.Βλάσσης αλλά και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης κ.Μακρής που ανέλαβαν και τη στέψη των πρωταθλητών. Στο κλειστό της Ναυπάκτου βρέθηκαν ακόμα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Πελοποννήσου κ.Καραπίτας, ο Περιφερειακός Προπονητής κ.Γεράνιος και πλήθος ανθρώπων του βόλεϊ της ευρύτερης περιοχής, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές και αθλητές.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ευχαριστίες της διοίκησης τόσο προς τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους όσο και στους χορηγούς της ομάδας. Δεν παρέλειψαν φυσικά να ευχαριστήσουν τον προπονητή Γιώργο Μητρόπουλο για την τιμή που είχαν να συνεργαστούν μαζί του. Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των αθλητών που συμμετείχαν στη φετινή πορεία της Ομόνοιας, που ούτε λίγο ούτε πολύ ήταν 19 αθλητές.

Αλφαβητικά στη φετινή διαδρομή συμμετείχαν οι: Φώτης Γραββάνης, Μιχάλης Θεοφάνης, Κωνσταντίνος Κεχαγιάς, Νίκος Κόγγος, Δημήτρης Κόκκαλης, Θοδωρής Κόκκαλης, Αιμίλιος Κομάνι, Κωνσταντίνος Λουκάς, Χρήστος Λουκάς, Σπύρος Μέτσης, Γιώργος Μητρόπουλος, Γιάννης Μπέκος, Βασίλης Παπαηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Παύλου, Γιάννης Σακκούλης, Παναγιώτης Σταυρογιαννόπουλος, Κωνσταντίνος Τσακανίκας, Θύμιος Τσούσης και Παναγιώτης Φαφουτάκης. Στους πρωταθλητές απονεμήθηκαν από τους εκπροσώπους της ΕΣΠΕΠ αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. Στη συνέχεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Ένωσης κ.Βλάσσης απένειμε το κύπελλο του πρωταθλητή στους δύο αρχηγούς, Γιάννη Μπέκο και Θύμιο Τσούση, οι οποίοι με τη σειρά τους το παρουσίασαν στους συναθλητές τους σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα. Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες και συγχαρητήρια και από τους υπόλοιπους παρευρισκομένους.

Το ευχάριστο κλίμα παρέμεινε και μετά την παραμονή στο κατάμεστο κλειστό της Ναυπάκτου, αφού ακολούθησε το παιχνίδι μπαράζ παίδων ανάμεσα στην Ομόνοια και την Καλαμάτα 80 που βρήκε νικητές τους Ναυπάκτιους με 3-1 και τους στέλνει με το ένα πόδι στο Final Four για πρώτη φορά στην νεότερη ιστορία τους.

Βασικός χορηγός της εκδήλωσης ήταν για ακόμα μία φορά ο Δημήτρης Ιωάννου που παρείχε τις ηχητικές εγκαταστάσεις.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΥ

Το Τμήμα Βόλεϊ της Ομόνοιας Ναυπάκτου σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενισχύοντας παράλληλα την προσπάθειά της, στο πάρτυ που διοργανώνει την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στο Bar “a:m” στο λιμάνι της Ναυπάκτου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *