Βόλλεϋ Παίδων: Προκρίθηκαν στο πρώτο τους Final 4

       Την πρόκριση σε Final 4 για πρώτη φορά στην ιστορία του βόλλεϋ της Ναυπάκτου πέτυχε η ομάδα παίδων της Ομόνοιας. Στους αγώνες μπαράζ μεταξύ των δευτεραθλητών των τριών ομίλων, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Καλαμάτας νίκησε στην Πάτρα και την Παναχαϊκή με 0-3. Έτσι προκρίθηκε πανηγυρικά στην τελική τετράδα ομάδων από την περιφέρεια Πελοποννήσου και διεκδικεί πέρα από την καλή εμφάνιση και την πρόκριση στην τελική οκτάδα πανελληνίως. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους νεαρούς αθλητές της Ομόνοιας αλλά και στον προπονητή Γιώργο Μητρόπουλο, που με μεθοδική δουλειά πέτυχε να στήσει μια ομάδα που παίζει όμορφο βόλλεϋ και βγάζει το ταλέντο της στο γήπεδο.

      Η Ομόνοια πήρε προβάδισμα με το καλημέρα ξεκινώντας τον αγώνα με 1-6 αλλά γρήγορα βρέθηκε πίσω με 8-7. Ένα σερί όμως 0-5 της έδωσε τον αέρα της διαφοράς και παίζοντας πολύ καλά, όχι μόνο κατάφερε να την κρατήσει αλλά τη μεγάλωσε μέχρι το τελικό 18-25. Ακόμα καλύτερο ήταν το ξεκίνημα στο δεύτερο σετ. Με τη βοήθεια του Παύλου στο σερβίς έγινε το 1-9 και ακολούθησαν 2 με 3 πόντοι σε κάθε μία περιστροφή για την Ομόνοια κάνοντας το σκορ στο τέλος του σετ 12-25 με τους Ναυπάκτιους να υπερισχύουν σε άμυνα και επίθεση. Το 0-2 ήταν γεγονός και το Final 4 ένα βήμα ακόμα πιο κοντά. Αμφίρροπο ήταν το τρίτο σετ αλλά κυρίως λόγω της χαλαρότητας των φιλοξενούμενων και των πολλών λαθών. Η Παναχαϊκή το εκμεταλλεύτηκε, βρέθηκε μπροστά 9-7, 13-10 και 21-19 αλλά η Ομόνοια αντέδρασε και προσπέρασε στο 21-23. Το πρώτο ματς μπολ δεν τελείωσε στο 23-24 αλλά με δύο καλές ενέργειες στο τέλος έγινε το 24-26 που έδωσε τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα της Ναυπάκτου.

       Έτσι, μετά τις Πατρινές ΕΑΠ και Ολυμπιάδα και τον Σπαρτιατικό ΓΣ, η Ομόνοια θα είναι η τέταρτη ομάδα που θα συμπληρώσει το καρέ του Final 4. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί 12-14 Απριλίου με επικρατέστερη πόλη τη Σπάρτη, κάτι που θα έχει ξεκαθαρίσει ως το τέλος της εβδομάδας.

 Παναχαϊκή Γ.Ε. (Νίκος Μαυραγάνης): Μαυρογιώργης, Ζαπάντης, Στούπης, Μπούρας, Αλσαγιέντ, Νούλας Ι., Γιαννόπουλος.

  Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Νούλας Α., Κόκκαλης Δ., Παύλου, Κομάνι, Μέτσης, Σιαμάς, Χάρος, Κεχαγιάς, Σιούντας, Λουκάς Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *