5ο Τουρνουά Beach Volley 3×3

Οι δραστηριότητες του καλοκαιριού κλείνουν με το καθιερωμένο πια τουρνουά 3×3 από την Ομόνοια Ναυπάκτου. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις των γηπέδων beach volley στην παραλία της Παλαιοπαναγιάς.

Μετά το πολύ πετυχημένο τουρνουά μικτών ομάδων και τα τουρνουά γυναικών και ανδρών, που προσέφεραν συναρπαστικές στιγμές σε διαγωνιζόμενους και θεατές, έρχεται το μικτό τουρνουά 3×3 , γνωστό και ως “last chance tournament” να κλείσει τις φετινές καλοκαιρινές δραστηριότητες της Ομόνοιας Ναυπάκτου.

Το τουρνουά έχει ορισμένες ιδιαιτερότητες που οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσέξουν. Οι ομάδες αποτελούνται αυστηρά από τρία άτομα με τη υποχρέωση το ένα από αυτά να είναι αγόρι, το δεύτερο κορίτσι και το τρίτο ελεύθερο σε οποιαδήποτε επιλογή. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ως το βράδυ της Πέμπτης 14 Αυγούστου. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να το κάνουν είτε μέσω της ιστοσελίδας omonoia-nafpaktou.gr (κατεβάζοντας την αίτηση ΕΔΩ και στέλνοντας  mail στο omonoianafpaktou@gmail.com), είτε τηλεφωνικώς στο 6972090641 (Ντίνος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *