Πρώτη αγωνιστική για τους παμπαίδες

Ηττήθηκε παρά την καλή της απόδοση η ομάδα παμπαίδων της Ομόνοιας Ναυπάκτου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματός τους από τον Κωστή Παλαμά Μεσολογγίου με 1-3 στα σετ.

Πάλεψαν οι μικροί της Ομόνοιας τα δύο πρώτα σετ αλλά μετά τα μισά του τρίτου σετ η κούραση δεν τους επέτρεψε να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω. Η ομάδα του Μεσολογγίου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 8-15. Οι παίκτες του Νίκου Νούλα βελτίωσαν την απόδοσή τους, μείωσαν αρχικά στο 16-20 και παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 223-24 γύρισαν το σετ και το πήραν με 26-24. Αμφίρροπο ήταν και το δεύτερο σετ με το σκηνικό να αντιστρέφεται. Η Ομόνοια ήταν μπροστά στο σκορ έχοντας διαφορά τεσσάρων και πέντε πόντων αλλά το Μεσολόγγι ισοφάρισε 18-18 και από εκεί και μετά οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο. Πιο ψύχραιμοι οι παίκτες του Κωστή Παλαμά στο τέλος και με μια δόση τύχης παραπάνω πήραν το σετ με 25-27.

Όλα έδειχναν πως και το τρίτο σετ θα έχει την ίδια διακύμανση. Ως τα μισά του σετ καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ. Η κούραση όμως ήταν εμφανής στους μικρούς της Ομόνοιας που παίζοντας με ελλείψεις δεν είχαν βοήθειες από τον πάγκο. Το σκορ από το 17-18 με ένα σερί 0-8 έγινε 17-25 και οι Μεσολογγίτες πήραν το σετ. Ίδια εξέλιξη με το τρίτο είχε και το τέταρτο με τον Κωστή Παλαμά να παίρνει και αυτό το σετ με 18-25 και το παιχνίδι με 1-3 στα σετ.

Ικανοποιητική ήταν οι απόδοση των μικρών της Ομόνοιας στο πρώτο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα των παμπαίδων. Ο Νίκος Νούλας χρησιμοποίησε τους Παπακωστόπουλο, Κόγγο, Νούλα, Παύλου, Μπέσσα και Πατογιάννη ενώ στον πάγκο κάθισαν και οι Κομάνι και Λουκάς που δεν έχουν ακόμα δικαίωμα συμμετοχής.

Επόμενος αντίπαλος για την Ομόνοια θα είναι η Αναγέννηση Άρτας, και πάλι στο κλειστό γυμναστήριο του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου, αυτή την Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *