Ήττα από την Αναγέννηση για τους παμπαίδες

Δεύτερη ήττα για την ομάδα βόλεϊ της Ομόνοιας στην κατηγορία των παμπαίδων, δηλαδή παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 1995 και μετά, από την πολυνίκη της Ένωσης Αναγέννηση Άρτας με 0-3.

Η Ομόνοια δεν ξεκίνησε καλά στον αγώνα κι έτσι η Αναγέννηση προηγήθηκε με 8-19 και 10-23. Η καθυστερημένη αφύπνιση των μικρών του Νίκου Νούλα τους επέτρεψε να μειώσουν τη διαφορά χωρίς όμως να πάρουν το σετ το οποίο πήγε στην ομάδα της Άρτας με 18-25. Με κεκτημένη ταχύτητα από το τέλος του πρώτου σετ η Ομόνοια μπήκε δυνατά στο δεύτερο και προηγήθηκε 12-6, όμως γρήγορα η Αναγέννηση επανήλθε και ισοφάρισε σε 16-16 ενώ στη συνέχεια γύρισε το σετ κατακτώντας το με 20-25. Με τον αέρα του 0-2 οι φιλοξενούμενοι δεν δυσκολεύτηκαν να κατακτήσουν και το τρίτο σετ με 17-25 και να πάρουν το παιχνίδι.

Παρά την ήττα οι μικροί της Ομόνοιας απέδωσαν κατά διαστήματα καλό βόλεϊ, δεν είχαν όμως λύσεις απέναντι στους καλούς επιθετικούς της Αναγέννησης και ειδικά απέναντι στον ύψους 2 μέτρων κεντρικό Χύσα. Βελτιωμένοι επιθετικά η ομάδα του Νίκου Νούλα ενώ και στα σερβίς μπόρεσαν και πίεσαν τον αντίπαλο.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Νίκος Νούλας): Παύλου, Μπέσσας, Νούλας, Παπακωστόπουλος, Κόγγος, Μέτσης.

One thought on “Ήττα από την Αναγέννηση για τους παμπαίδες

  • Τα συγχαρητήρια μου στον προπονητή κ. Νούλα για την δουλειά που κάνει και είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα χρόνια θα αποδώσει καρπούς. Άλλωστε από το μηδέν ξεκίνησα και εγώ στην Αναγέννηση Άρτας το 2003 και μετέπειτα με σκληρή δουλειά καταφέραμε πολλά πράγματα. Οι τίτλοι έρχονται με πόλύ κόπο, «τα αγαθά κόπις κτώνται».Τα συγχαρητήρια μου και πάλι και σας εύχομαι τα καλύτερα, ήδη η ομάδα παίζει καλό Βόλει και αυτό πρέπει να σας ικανοποιεί ιδιάιτερα, όπως και στην ιστοσελίδα σας, που σίγουρα θα αποτελεί την βιτρίνα του Βόλει στην Αιτωλοακαρνανία.
    Και κάτι τελευταίο, μην επαναπαύεστε ποτέ.
    Με αθλητικούς χαιρετισμούς
    Αποστόλης Πορτοβάρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *