10 Ναυπάκτιοι στην Κάτω Αχαΐα

Στην γειτονική μας Πάτρα ήταν ο τρίτος σταθμός του Intersport Beach Volley Tour 2010 by Efi Sfyri, όπου πέντε ομάδες από την πόλη μας συμμετείχαν αφήνοντας αρκετά καλές εντυπώσεις.

Το Σαββατοκύριακο 26-27 Ιουνίου το τουρνουά που επιμελείται η ελληνίδα πρωταθλήτρια του beach volley Έφη Σφυρί έκανε στάση στην Κάτω Αχαΐα και συγκεκριμένα στο Mayari Pueblo Del Mar, ένα ιδιόκτητο club στην παραλία της Κάτω Αχαΐας. Οι συμμετέχοντες ήταν πολλοί, κυρίως πατρινοί αλλά και ομάδες που ταξιδεύουν σε όλες τις διοργανώσεις της Έφης Σφυρί, που είναι πέντε τον αριθμό, μιας και το έπαθλο για τις δύο πρώτες ομάδες στην κάθε κατηγορία είναι ο μεταξύ τους τελικός στο Dubai.

Η ομάδα των Σχίζα-Πατακοπούλου

Την πόλη μας εκπροσώπησαν πέντε ομάδες, με τους Νικολέντζο-Τσούση και Γραββάνη-Νικόπουλο να τερματίζουν στην 13η θέση και τους Μπέκο-Τσακανίκα να ανεβαίνουν ως την ένατη θέση. Στις γυναίκες οι Σχίζα-Πατακοπούλου παρά την πολύ καλή τους παρουσία δεν κατάφεραν να μπουν στην δωδεκάδα τερματίζοντας 13ες ενώ οι Κονίδα-Καλογερά έφτασαν ένα βήμα από την οκτάδα αλλά τερμάτισαν τελικά ένατες. Αξιοσημείωτο είναι πως για τις ομάδες της Ναυπάκτου ήταν ο πρώτος τους αγώνας στην άμμο μιας και οι εγκαταστάσεις του Αλσυλλίου του Γριμπόβου δεν έχουν ακόμα ετοιμαστεί ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένες οι ομάδες.

 

Ο Θυμιος Τσούσης υποδέχεται την μπάλα

Νικητές στο τουρνουά της Πάτρας ήταν οι Εξαρχέας-Ποθητάκης στους άντρες, που απέκλεισαν άλλωστε και τους Νικολέντζο-Τσούση, οι οποίοι προηγούνται και στην γενική κατάταξη του τουρνουά, ενώ την έκπληξη έκαναν στις γυναίκες οι Μιχοπούλου-Μποτσάκη κατακτώντας τον τίτλο στον τουρνουά της Πάτρας που ήταν και το πρώτο της σειράς στο οποίο συμμετείχαν.

Επόμενος σταθμός του Intersport Beach Volley Tour 2010 by Efi Sfyri είναι οι παραλίες της Λάρισας στις 10-11 Ιουλίου με δύο ομάδες από τη Ναύπακτο να έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *