Πρώτος βαθμός για τους παμπαίδες

Τον πρώτο τους βαθμό κατέκτησαν οι μικροί της Ομόνοιας Ναυπάκτου παρά την ήττα τους στο Αγρίνιο από την ΓΕΑ με 3-2. Στην διπλή αγωνιστική της Μεγάλης Εβδομάδας ακολούθησε η ήττα με 3-0 από τον Κωστή Παλαμά στο Μεσολόγγι.

Με τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ ξεκίνησε το παιχνίδι στο Αγρίνιο. Στους τελευταίους κρίσιμους πόντους η Ομόνοια έκανε λάθη που οδήγησαν στο 26-24 υπέρ της ΓΕΑ. Ανέβηκαν οι μικροί του Νίκου Νούλα στη συνέχεια και κέρδισαν τα δύο επόμενα σετ με 15-25 και 12-25 πιστεύοντας πως θα πάρουν το παιχνίδι. Η χαλάρωση στο τέταρτο σετ έδωσε την ευκαιρία στους αγρινιώτες να ισοφαρίσουν σε 2-2 τα σετ κερδίζοντας με 25-19. Στο τάι μπρέικ, η ΓΕΑ πήρε από την αρχή διαφορά και παρότι η Ομόνοια κατάφερε να την μειώσει ηττήθηκε με 15-13 χάνοντας το παιχνίδι κερδίζοντας όμως ένα βαθμό, τον πρώτο της στο πρωτάθλημα.

Στο παιχνίδι με τον Κωστή Παλαμά σαφώς καλύτερη η ομάδα του Κώστα Κούστα πήρε τη νίκη με 3-0 σετ. Η Ομόνοια μπόρεσε και εμφανίστηκε αρκετά ανταγωνιστική γεμίζοντας τα σετ και δείχνοντας πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Τα σετ 25-20, 25-21 και 20-18 ήταν όλα υπέρ της ομάδας του Μεσολογγίου.

Ο Νίκος Νούλας στα δύο παιχνίδια χρησιμοποίησε τους Παύλου, Μπέσσα, Παταγιάννης Ν., Νούλα, Μέτση, Παπακωστόπουλο, Κόγγο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *