ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: ΝΙΚΗ ΜΕ ΖΑΚΥΝΘΟ-ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΕΑΠ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΚανένα πρόβλημα δε συνάντησε η ανδρική ομάδα της Ομόνοιας με αντίπαλο τον Ζακυνθινό Α.Ο. στο νησί της Ζακύνθου, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου. Επικράτησε εύκολα με 0-3 σετ και διπλασίασε τις νίκες της στον Η’ Όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Με εμφανείς αδυναμίες η ομάδα της Ζακύνθου και μόλις επτά παίκτες στη σύνθεσή της δεν μπόρεσε να κοντράρει την Ομόνοια στα δύο πρώτα σετ, κατάφερε όμως να σταθεί καλά όταν οι αντίπαλοί της έχασαν τη συγκέντρωσή τους στο τρίτο και τελευταίο σετ της αναμέτρησης.

Δυνατά ξεκίνησε η ομάδα της Ναυπάκτου το παιχνίδι. Προηγήθηκε στο τέλος μιας πλήρους περιστροφής με 7-15 και δε δυσκολεύτηκε παρά τις πολλές αλλαγές στη σύνθεση της αρχικής εξάδας να πάρει το σετ με 12-25. Παρόμοια ήταν η εξέλιξη και στο δεύτερο σετ. Η Ομόνοια προηγήθηκε με 0-5, 4-12 και 10-20 πριν πάρει τελικά το σετ με 14-25 παίζοντας ανά διαστήματα όμορφο βόλεϊ. Κοντά στο σκορ ήταν οι δύο ομάδες στο τρίτο σετ. Οι παίκτες του Γιώργου Μητρόπουλου χαλάρωσαν κάτι που τους οδήγησε σε πολλά λάθη, οι ζακυνθινοί εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση, κρατήθηκαν κοντά στο σκορ ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες στο 17-17 αλλά εκεί η Ομόνοια πάτησε γκάζι, πήρε το σετ με 20-25 και μαζί το παιχνίδι και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Καλή απόδοση είχαν όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν, απέναντι σε έναν αντίπαλο όμως που δεν τους έβαλε δύσκολα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής στον Η’ Όμιλο της Β’ Εθνικής ο Απόλλωνας πέρασε νικηφόρα από το Κιάτο με 1-3 σετ ενώ η Ε.Α.Π. παρά το 3-0 δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του πολύ καλού Α.Ο. Αιγιαλέων στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Τα δύσκολα για την Ομόνοια ξεκινούν από αυτό το Σάββατο 29 Νοεμβρίου. Υποδέχεται στο κλειστό του Αντιρρίου ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική, την Ε.Α. Πατρών και θα χρειαστεί να ξεπεράσει τον εαυτό της για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε αυτή της την προσπάθεια θα χρειαστεί τη βοήθεια όλων, γι’ αυτό η διοίκηση του συλλόγου καλεί όλους τους φίλους την ομάδας στο γήπεδο του Αντιρρίου το μεσημέρι του Σαββάτου στις 15.30.

Ζακυνθινός Α.Ο.: Μεϊντάνης, Λυκουρέσης, Γκαγκαστάθης, Γιατράς, Μουζάκης, Μαυρόπουλος, Παγανόπουλος.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Δασκαλόπουλος Φ., Κομάνι, Παυλόπουλος, Κοσκινάς, Ζαμπάρας, Τσακανίκας, Γραββάνης, Σούρτσε, Μητρόπουλος, Φαφουτάκης, Κατσακούλης, Τσούσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *