ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ- ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Volley κορασίδες 2014-2015Την ήττα γνώρισαν στο δεύτερο τους παιχνίδι οι κορασίδες της Ομόνοιας Ναυπάκτου το Σάββατο 22 Νοεμβρίου. Τα Αστέρια Αχαΐας επικράτησαν με 0-3 σετ στο κλειστό του Αντιρρίου με τις μικρές του Βαγγέλη Κοντομάνη όμως να είναι εμφανώς βελτιωμένες σε σχέση με το πρώτο τους παιχνίδι.

Η Ομόνοια κατάφερε να είναι κοντά στο σκορ στο πρώτο σετ αλλά ο ΑΟ Αστέρια, όντας καλύτερη ομάδα, κατάφερε να επικρατήσει με 17-25. Η απώλεια του σετ έφερε απογοήτευση στα κορίτσια της Ναυπάκτου που έχασαν εύκολα με 10 και 8 πόντους τα άλλα δύο σετ και μαζί και το παιχνίδι.

Τη σκυτάλη από τις κορασίδες παίρνει το Σάββατο 29 Νοεμβρίου η ομάδα των παγκορασίδων (κορίτσια γεννημένα από το 2000 και μετά). Θα αντιμετωπίσουν την Παναχαϊκή στην Πάτρα στις 20.30, στην πρεμιέρα του δικού τους πρωταθλήματος με πολλά κορίτσια να παίζουν το πρώτο τους παιχνίδι με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βαγγέλης Κοντομάνης): Καλουδιώτη Γεωργία, Κολοβελώνη Βάσω, Μελιανού Σταυριανή, Κομπούρα Φρειδερίκη, Μίχου Αμαλία, Κότσιαλου Θεοδώρα.

Α.Ο. Αστέρια (Θάνος Τσάμης): Βασιλόγιαννη, Βρύνια, Κατσιλήμα, Κουμούτσου, Κωστοπούλου, Λάτσι, Λιάκου, Μπαρμπούνη, Σούρα, Τσάμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *