Μαθήματα beach volley στο Αλσύλλιο

Μπορεί οι εγκαταστάσεις του Αλσυλλίου του Γριμπόβου να μην έχουν ακόμα ετοιμαστεί ενόψει του καλοκαιριού, άλλωστε και αυτό φαίνεται να καθυστερεί, αλλά η διοίκηση της Ομόνοιας βρήκε τρόπο ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιήσει ένα από τα δύο γήπεδα και να δημιουργήσει ένα τμήμα εκμάθησης beach volley για πρώτη φορά στη Ναύπακτο.

Με εθελοντική εργασία των μελών της Ομόνοιας Ναυπάκτου αλλά και των φίλων του beach volley που χρόνο με τον χρόνοι γίνονται και περισσότεροι, έγινε συγκέντρωση αυτών στον χώρο του γηπέδου και μέσα σε ευχάριστο κλίμα έγινε ο καθαρισμός του ενός γηπέδου μιας και το δεύτερο δεν μπορούσε να καθαριστεί με τα χέρια. Το γήπεδο λοιπόν καθαρίστηκε, το φιλές στήθηκε και ατύπως ξεκίνησε η καλοκαιρινή περίοδος για ους λάτρεις του beach volley.

Μάλιστα η Ομόνοια από την περασμένη εβδομάδα λειτουργεί και ένα τμήμα εκμάθησης του αθλήματος με προπονητή τον γυμναστή Ανδρέα Μπαρδούτσο, παλαιό παίκτη στο βόλεϊ του Πανελληνίου και πρωταθλητή Ελλάδας στο beach volley. Μπορεί ο καιρός να μην είναι σύμμαχος στο νέο αυτό εγχείρημα μιας και τις πρώτες μέρες επικρατούσε δυνατός άνεμος ενώ τις τελευταίες βροχή, όμως οι διάθεση των αθλητών είναι αρκετή για να υπερκεράσει τα εμπόδια. Δυστυχώς λόγω της μη ετοιμασίας ακόμα των γηπέδων δεν κατέστη δυνατό να γίνει τμήμα για μικρές ηλικίες αλλά και μεγαλυτέρων που δεν ανήκουν σε συλλόγους πετοσφαίρισης παρά μόνο το ένα τμήμα για παιδιά που έχουν μια μικρή επαφή με το άθλημα.

Βέβαια οι υπεύθυνοι του Δήμου διαβεβαίωσαν πως μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας ο χώρος θα έχει πλήρως αναμορφωθεί, με καλό καθαρισμό, εγκατάσταση και πάλι του νερού και προσθήκη άμμου και εξεδρών ώστε να μπορέσει ο χώρος να αποκτήσει και πάλι ζωή, όπως και το περσινό καλοκαίρι και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το φετινό τουρνουά beach volley που θα διοργανώσει και πάλι η Ομόνοια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *