Βόλεϊ Ανδρών: Αποκλεισμός από το κύπελλο Ελλάδος

OMONOIA_34Δεν τα κατάφερε η ανδρική ομάδα της Ομόνοιας στην πρώτη αγωνιστική της Β’φάσης του κυπέλλου. Αποκλείστηκε από την Ε.Α.Πατρών εκτός έδρας χάνοντας το παιχνίδι εύκολα με 3-0 σετ την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου.

Μέτρια η απόδοση της ομάδας της Ναυπάκτου, δεν κατάφερε να κοντράρει την φορμαρισμένη πατρινή ομάδα και γνώρισε τον αποκλεισμό από το θεσμό του κυπέλλου. Από το ξεκίνημα του αγώνα η Ομόνοια δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων. Βρέθηκε νωρίς νωρίς στο πρώτο σετ πίσω στο σκορ με τη διαφορά να φτάνει στο +7 για την ΕΑΠ (17-10) με το σετ να καταλήγει λογικά στους πατρινούς με 25-19.

Χωρίς ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο σετ παρακολουθούσαν τους αντιπάλους τους ανήμποροι να αντιδράσουν. Η διαφορά στο σκορ συνεχώς μεγάλωνε με τη μέγιστη τιμή της να φτάνει στο φινάλε στο 25-15.

Τίποτα δεν άλλαξε και στο ξεκίνημα του τρίτου σετ. Η ΕΑΠ βρέθηκε να προηγείται από νωρίς φτάνοντας το σκορ στο 21-12. Οι πολλές αλλαγές και από τους δύο προπονητές ευνόησαν την ομάδα της Ναυπάκτου. Αρχικά με ένα 0-8 σερί μείωσε σε 21-20, στη συνέχεια ισοφάρισε 22-22 και 23-23 αλλά δύο δικά της λάθη στο τέλος δεν τις επέτρεψαν να ολοκληρώσει την ανατροπή στο σετ χάνοντάς το 25-23 και μαζί και το παιχνίδι με 3-0 σετ.

Πλέον το βάρος για την Ομόνοια πέφτει στο πρωτάθλημα. Αυτό το Σάββατο δίνει σημαντικό αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας εγκαινιάζοντας το Παπαχαραλάμπειο Στάδιο. Ο αγώνας θα γίνει στις 8.30 το βράδυ και η ανάγκη βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη νίκη είναι μεγάλη.

Ε.Α. Πατρών (Αντώνης Γεράνιος): Σαρακίνης, Γεράνιος, Παναγιώτου, Γιαννούτσος, Μπουρόλιας, Ρουμελιώτης, Τσαρκάτογλου, Μακρυγιάννης, Γεωργιόπουλος, Δρακόπουλος, Κάββουρας, Κανελλόπουλος.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Δασκαλόπουλος Φ., Κομάνι, Παυλόπουλος, Κοσκινάς, Ζαμπάρας, Τσακανίκας, Γραββάνης, Σούρτσε, Θεοφάνης, Φαφουτάκης, Κατσακούλης, Τσούσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *