Βόλεϊ Γυναικών: Πρώτες και αήττητες

IMG_8775Το απόλυτο των νικών κατάφερε να πετύχει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ομόνοιας Ναυπάκτου στο τέλος του πρώτου γύρου, στον Α’ όμιλο του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ. Στο πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι τα κορίτσια της Ομόνοιας νίκησαν τον Πυργέα με 3-1 σετ και παρέμειναν μόνες πρώτες πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Έχοντας πολύ καλή απόδοση στην επίθεση αλλά και το μπλοκ η Ομόνοια νίκησε και τον Πυργέα παίρνοντας ένα ακόμα τρίποντο στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ. Καλύτερη η ομάδα της Ναυπάκτου στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πήρε δίκαια τη νίκη και ξεκινά με βαθμολογικό αβαντάζ τον δεύτερο γύρο.

Πόντο πόντο πήγαιναν οι δύο ομάδες στο πρώτο σετ ως το 10-8 εκεί με την Τσβετκόβα στο σερβίς η Ομόνοια κατάφερε να κάνει ένα σερί 6-0 και να ξεφύγει με 8 πόντους διαφορά. Ο Πυργέας δεν κατάφερε να βρει απαντήσεις και το σετ πήγε στη ομάδα της Ναυπάκτου με 25-18. Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο σετ μπήκε η Ομόνοια στο δεύτερο και κατάφερε να προηγηθεί από την αρχή με 6-0 που γρήγορα έγινε 15-6. Ο Πυργέας σταδιακά βελτίωσε τη λειτουργία του και έγινε απειλητικός μειώνοντας 18-15. Οι παίκτριες της Ομόνοιας όμως αντέδρασαν σωστά και κράτησαν την πρωτοπορία στο σκορ παίρνοντας και το δεύτερο σετ με 25-19.

IMG_8816Μαζεμένα τα λάθη για τις γηπεδούχες στο τρίτο σετ. Από το 3-3 αρχικά με την Τσιαούση στο σερβίς και στη συνέχεια την Κούση ο Πυργέας έκανε ένα επιμέρους 2-13 ανεβάζοντας το σκορ στο 5-16. Η Ομόνοια μπόρεσε να μειώσει στο 18-23 όχι όμως και να ανατρέψει την εις βάρος της διαφορά χάνοντας το σετ με 18-25. Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ στο τέταρτο σετ ως το 9-9. Η Μαστρογεωργίου κατάφερε να δυσκολέψει την αντίπαλη υποδοχή δίνοντας αέρα τριών πόντων στην Ομόνοια και η Τσβετκόβα με σερβίς τακτικής ανέβασε τη διαφορά στο 20-11. Με τη διαφορά στο +9 το υπόλοιπο του αγώνα είχε διαδικαστική σημασία, η Ομόνοια πήρε το σετ με 25-20 και μαζί το παιχνίδι με 3-1 σετ.

Καλύτερες από τις γηπεδούχες οι Πατακοπούλου, Σχίζα και Κονίδα, με την τελευταία να αναπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο το κενό τους απούσας λόγω τραυματισμού Κατσούδας. Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου δημιουργώντας ωραία ατμόσφαιρα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των κοριτσιών για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

 

Επόμενος αντίπαλος για τη γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας, είναι η Ε.Α. Παραλίας και πάλι στη Ναύπακτο, αυτή την Κυριακή στις 15.30, αγώνας με τον οποίο ξεκινά ο δεύτερος γύρος για τον Α’ Όμιλο του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Πατακοπούλου, Κονίδα, Νάκη, Θεοδωροπούλου, Κότσιαλου, Σχίζα, Μαστρογεωργίου, Ράμμου, Γουγουσάκη, Τσβετκόβα, Καλπύρη.

ΑΠΣ Πυργέας (Νίκος Τουμπέκης): Ψυλλιδη-Ψυλλή, Καρυάνου Χ., Καρυάνου Ν., Νικολοπούλου Π., Μαστοροπούλου Κ., Μαστοροπούλου Μ., Κούση, ΛΙαροπούλου, Νικολοπούλου Β., Μπισούκη, Τσιαούση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *