Βόλεϊ Γυναικών: Εύκολη νίκη με Παραλία

10931521_10153023335708491_7623931873283879631_nΔεν συνάντησε κανένα πρόβλημα η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου στην επικράτησή της με 3-0 σετ επί της Ε.Α. Παραλίας. Με τη νίκη αυτή η Ομόνοια όχι μόνο παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου της αλλά διεύρυνε τη διαφορά της από τον δεύτερο στους 5 βαθμούς.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου η Ομόνοια πήρε τη νίκη χρησιμοποιώντας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα παίκτριες με λίγο χρόνο συμμετοχής έως τώρα. Ο Γιώργος Μητρόπουλος πέρα από την 16χρονη Θεοδώρα Κότσιαλου που συμμετέχει από τη αρχή της σεζόν με το γυναικείο τμήμα έδωσε χρόνο και στην 11χρονη Μαριέτα Κατσαρού-Λαβέρ στο ντεμπούτο της μικρής με τη γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως η μικρή μπορεί να συμμετείχε στο παιχνίδι με τις γυναίκες, δεν έχει όμως δικαίωμα συμμετοχής με τις νεάνιδες και τις κορασίδες λόγω ηλικίας (!) και των περιορισμών που έχουν τα πρωταθλήματα αυτά για τους μικρότερους αθλητές.

Αγωνιστικά η Ομόνοια ξεκίνησε το παιχνίδι με ένα 5-0 απέναντι στη αδύναμη και ελλιπή ομάδα της Παραλίας, διαφορά που γρήγορα μεγάλωσε ως το τελικό 25-11 με τις 10 από τις 12 παίκτριες να έχουν ήδη συμμετέχει στο παιχνίδι. Οι άλλες δύο ξεκίνησαν βασικές το δεύτερο σετ χωρίς να χαλάσει η ισορροπία μέσα στην ομάδα της Ομόνοιας. Η ομάδα της Παραλίας εμφανίστηκε πιο ανταγωνιστική σε αυτό το σετ κυνηγώντας τις φάσεις και βοηθώντας στο να γίνει πιο καλό το παιχνίδι. Το σετ πήγε στην Ομόνοια με 25-18 ευκολότερα από ότι μαρτυρά το τελικό αποτέλεσμα. Μία πλήρη περιστροφή ήταν η διάρκεια του τρίτου σετ. Οι παίκτριες της Ομόνοιας εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία στην υποδοχή των φιλοξενούμενων και πήραν μεγάλη διαφορά από την αρχή ως το τελικό 25-11.

Μεγάλη νίκη πέτυχε στον όμιλο της Ομόνοιας η Γαλήνη μέσα στη Ζάκυνθο με 0-3 σετ. Έτσι στη βαθμολογία η Ομόνοια προηγείται με 14 βαθμούς και ακολουθούν η Γαλήνη με 9, ο Ζακυνθινός με 8 και ο Πυργέας με 5 και ένα παιχνίδι λιγότερο. Επόμενος αντίπαλος για την Ομόνοια είναι ο Ζακυνθινός Α.Ο. στη Ναύπακτο στη 1 Φεβρουαρίου όπου με νίκη η ομάδα της Ναυπάκτου εξασφαλίζει και μαθηματικά μία από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στον Α’ Όμιλο του Τοπικού Πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Πατακοπούλου, Κονίδα, Νάκη, Θεοδωροπούλου, Κότσιαλου, Σχίζα, Μαστρογεωργίου, Ράμμου, Τσβετκόβα, Κατσαρού-Λαβέρ, Θεοφάνη, Καλπύρη.

Ε.Α. Παραλίας (Παναγιώτης Αγγελόπουλος): Αναστασοπούλου, Κατσιδήμα Η., Πετσαλλάρη, Πανουτσοπούλου, Μιαούλη, Κατσιδήμα Μ.

 

 

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα των κορασίδων της Ομόνοιας στην Κάτω Αχαΐα με αντίπαλο τον Α.Ο. Αστέρια. Η ομάδα του Βαγγέλη Κοντομάνη, που αποτελείται στη συντριπτική της πλειοψηφία από παγκορασίδες, ανά διαστήματα έπαιξε καλά χωρίς να μπορεί ακόμα να είναι ανταγωνιστική απέναντι στις πιο έτοιμες ομάδες του ομίλου της.

Αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα των κορασίδων δεν έχει αγωνιστική δράση. Το Σάββατο όμως 31 Ιανουαρίου οι ομάδα των παγκορασίδων αυτή τη φορά θα παίξει στο Αίγιο με αντίπαλο τον Αιγιαλέων.

Α.Ο. Αστέρια (Έρδας Παναγιώτης): Λιάκου, Βασιλόγιαννη, Κατσιδήμα, Μπαρμπούνη, Κωστοπούλου, Σούρα, Τσάμη, Λάτσι.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βαγγέλης Κοντομάνης): Τσαμπά, Κολοβελώνη, Κυρίτση-Κομνηνού, Μίχου, Κομπούρα, Καλουδιώτη, Κορκόντζελου, Σίνη, Μελιανού, Παπά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *