Μπάσκετ ανδρών: Ήττα από τον Λέοντα Μεσολογγίου

basket-antresΤην ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Ομόνοιας Ναυπάκτου στο εντός έδρας παιχνίδι της με το Λέοντα Μεσολογγίου με 33-48. Μετά από μια πολύ κακή εμφάνιση, με λάθη και ανεπάρκειες τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά η νεανική ομάδα του Κώστα Παπούλια δεν κατάφερε να κοντράρει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού την ομάδα του Μεσολογγίου. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχασε όλα τα επιμέρους δεκάλεπτα με χαμηλή επιθετική επίδοση και ως φυσιολογικό αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το ροζ φύλλο αγώνα.

Στο παιχνίδι και οι δυο ομάδες ήταν κακές επιθετικά και το τελικό χαμηλό σκορ ήταν αναμενόμενο. Οι φιλοξενούμενοι πάντως εκμεταλλευόμενοι την κακή αμυντική λειτουργία των αντιπάλων τους κατάφερναν να σκοράρουν με αρκετά ελεύθερα σουτ από μέση απόσταση αλλά και αιφνιδιασμούς. Οι γηπεδούχοι δοκίμασαν διάφορα σχήματα, αλλά ήταν βιαστικοί, άστοχοι και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν το “καταστροφικό” για τους Ναυπάκτιους, αφού χτίστηκε μια ικανή διαφορά εις βάρος τους που δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν. Πάντως η ήττα αυτή δεν προβλέπεται να κοστίσει βαθμολογικά, αν και εφόσον η Ομόνοια καταφέρει να νικήσει το βασικό αντίπαλό της (Απόλλων Μεσολογγίου) για την κατάληψη της δεύτερης προνομιούχου θέσης στον όμιλο.

Επόμενο παιχνίδι για την Ομόνοια Ναυπάκτου είναι εκτός έδρας με τον Χαρίλαο Τρικούπη (Β’), την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου (ώρα 15.00).

Τα δεκάλεπτα: 6-7, 7-16, 10-12, 10-13

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κώστας Παπούλιας): Κορκόντζελος 8, Μπίμπας 8, Χωραφάς 5, Μαγγιώρος 5 (1), Μελικόκης 3, Κωνσταντίνου 4, Νικολάου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *