Βόλεϊ Γυναικών: Ήττα από την Ε.Α.Π. στη Ναύπακτο

12346501_10153767974303491_795252565135603295_nΗττήθηκε από ένα σαφώς καλύτερο αντίπαλο η Ομόνοια στο Παπαχαραλάμπειο, από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ομάδα της Ε.Α. Πατρών. Παρά το τελικό 0-3 σετ και τις διαφορές στα σετ η Ομόνοια κατάφερε να κοντράρει σε κάποια σημεία τις αντιπάλους της, ανάμεσα στις οποίες και δύο πρώην δικές της αθλήτριες οι αδελφές Πατακοπούλου.

Ψυχρολουσία για την Ομόνοια στο ξεκίνημα του πρώτου σετ που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-5 αλλά με τη Σχίζα στο σερβίς ισοφάρισε σε 5-5 ξεπερνώντας γρήγορα το αρχικό σοκ. Η ΕΑΠ στη συνέχεια επανέκτησε το προβάδισμα με 6-12 και 12-19 αλλά και πάλι η Ομόνοια μείωσε στο 17-20 χωρίς όμως να μπορέσει να κάνει κάτι περισσότερο χάνοντας το σετ με 18-25. Το κακό ξεκίνημα στο δεύτερο σετ διαδέχτηκε σωρεία λαθών για την Ομόνοια δίνοντας την ευκαιρία στην ΕΑΠ να πάρει εύκολα το σετ με 11-25. Παίζοντας όμορφο βόλεϊ και έχοντας πολύ καλή αμυντική λειτουργία η Ομόνοια κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ ως το 14-17, αλλά η ΕΑΠ με την Κομνηνού να βάζει δύσκολα στην υποδοχή των φιλοξενούμενων έκανε ένα σερί 0-7 καθαρίζοντας το σετ και μαζί και το παιχνίδι με 0-3 σετ.

Βελτιωμένη η αμυντική λειτουργία της Ομόνοιας ενώ ανά διαστήματα είχε καλή ανάπτυξη και στην επίθεση. Πολλά όμως για ένα ακόμα παιχνίδι τα νεκρά σημεία στο παιχνίδι που τις στοιχίζουν τόσο σε ψυχολογία όσο και σε σκορ.

Ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας δίνει η Ομόνοια αυτή την Κυριακή. Αντιμετωπίζει την Παναχαϊκή συμπληρώνοντας το δύσκολο καρέ με αντίπαλες όλες τις Πατρινές ομάδες του πρώτου γύρου λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Κονίδα, Νάκη, Κότσιαλου, Σχίζα, Μαστρογεωργίου, Ράμμου, Παπακωστοπούλου, Κατσαρού, Τσαμπά, Θεοδωροπούλου.

Ε.Α. Πατρών: Σαρλή, Ζήκου, Κοτταράκου, Κομνηνού, Κάτση, Τσακούμη, Πατακοπούλου Μαρ., Πατακοπούλου Μοσχ., Καραμούντζου, Στούκη, Μίχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *