Βόλεϊ Ανδρών: Κακή εμφάνιση με το Άργος

IMG_3507_resizeΤην ήττα από τον ΓΣ Άργους με 0-3 σετ γνώρισε η ανδρική ομάδα της Ομόνοιας, σε ένα παιχνίδι όπου οι Ναυπάκτιοι δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό και να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο. Με τη νίκη αυτή το Άργος έπιασε την τέταρτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Πολύ κακό το ξεκίνημα για την Ομόνοια. Χωρίς συγκέντρωση στις θέσεις άμυνας, με κακές επιλογές στην επίθεση και μέτρια τελειώματα δεν είχε τίποτα να δείξει απέναντι στην ομάδα του Άργους που δε δυσκολεύτηκε να κερδίσει το σετ με 13-25. Το δεύτερο σετ ήταν πιο ισορροπημένο για τις δύο ομάδες. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο ως τα μισά του σετ αλλά τα λάθη στην επικοινωνία των παικτών στην άμυνα έφεραν το Άργος και πάλι μπροστά 14-21. Η Ομόνοια μάζεψε το σκορ πλησιάζοντας στο 20-22 αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι στους 25 πόντους και πήραν και το δεύτερο σετ. Τίποτα διαφορετικό δεν είχε να δείξει το τρίτο σετ. Η ομάδα της Αργολίδας καλύτερη σε όλους τους τομείς επέβαλε το ρυθμό της και καθάρισε το σετ με 19-25 και το παιχνίδι με 0-3 σετ.

Με το παιχνίδι αυτό ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ομόνοιας για το 2015. Το επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τη νέα χρονιά στις 9/1 με αντίπαλο τον Θησέα Πάτρας, παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Μόσχος, Γραββάνης, Ρούμπας, Τσακανίκας, Θεοφάνης, Μίχος, Σακκούλης, Παπαγεωργίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *