Βόλεϊ Γυναικών: Ήττα στην Πάτρα από την Ολυμπιάδα

DSC_0067Χωρίς νίκη έμειναν τα κορίτσια της Ομόνοιας Ναυπάκτου στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου της Β’ Εθνικής στο Βόλεϊ των Γυναικών. Ηττήθηκαν στην Πάτρα από την Ολυμπιάδα με 3-0 σετ, σε ένα παιχνίδι που θα ήθελαν γρήγορα να ξεχάσουν.

Με σοβαρές ελλείψεις στο έμψυχο δυναμικό της η Ομόνοια και χωρίς βοήθεια από τη θέση λίμπερο δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να κοντράρει τον κατά πολύ καλύτερο αντίπαλό της. Μάλιστα στα μικρά σημεία όπου αντιδρούσε σωστά ήταν τα δικά της λάθη, κυρίως στο σερβίς που την έφερναν πάλι πίσω με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 3-0 σετ και μεγάλες διαφορές στο κάθε σετ.

Η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας έχει μια τελευταία ευκαιρία στις επόμενες τρεις αγωνιστικές να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία. Αυτή την Κυριακή υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου τον Παμβοχαϊκό, όπου χρειάζεται τουλάχιστον έναν βαθμό για να ελπίζει για τη συνέχεια, δηλαδή δύο κερδισμένα σετ, ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα και στη συνέχεια και πάλι στη Ναύπακτο με αντίπαλο τον Αρκαδικό θα έχει την ευκαιρία με νίκη να βάλει τους Αρκάδες από κάτω στη βαθμολογία κρατώντας αυτή τη θέση στην κατηγορία. Για να γίνουν όλα αυτά βέβαια θα πρέπει η ομάδα να δείξει έτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά στο δύσκολο αυτό σημείο του πρωταθλήματος.

Το πρώτο κρίσιμο παιχνίδι για την Ομόνοια είναι προγραμματισμό για την Κυριακή 24 Ιανουαρίου και ώρα 17.00 στο κλειστό της Ναυπάκτου.

ΑΣΠ Ολυμπιάς: Παπαλάμπρου, Γαλάνη, Αραβαντινού, Κοντραφούρη, Βομβύλα, Σούλη, Δουραμάνη, Φαλτσέτα, Σαραπτσή Δ., Κυριαζίδου, Σαραπτσή Χ., Χαραλαμποπούλου, Καραβιώτη, Γιαννοπούλου.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Νάκη, Σχίζα, Αναγνωστοπούλου, Μαστρογεψωργίου, Ράμμου, Παπακωστοπούλου, Κατσαρού, Μποβιάτση.

Η πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου έφερε την ανατροπή στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Παναχαϊκή παρέμεινε πρώτη με 19 βαθμούς χωρίς συγκάτοικο πλέον μετά τη νίκη της με 0-3 μέσα στο Άργος, δεύτερη η Ολυμπιάδα με 18 και τρίτοι Απόλλωνας και ΕΑΠ με 16 ενώ για την ώρα εκτός τετράδας μένει το Άργος με 15 βαθμούς.

Στο πρωτάθλημα των ανδρών η Ομόνοια μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής αυτό το Σάββατο ταξιδεύει στο Κιάτο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Άρατο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *