Βόλεϊ Γυναικών: Επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας

15338868_594574764083384_3862585747807807714_nΤην επίσημη παρουσίαση της νέας αγωνιστικής του εμφάνισης έχει προγραμματίσει το γυναικείο τμήμα της Ομόνοιας Ναυπάκτου αυτή την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Ναύπακτος, στην παραλία του Γριμπόβου στις 19.30 ενώ θα ακολουθήσει ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με τον καλλιτέχνη Χάρη Μακρή.

Η συνεργασία της Ομόνοιας με το Go Nafpaktia είναι στα πλαίσια της προώθησης των δράσεων του Go Nafpaktia, που σαν Μεγάλος Χορηγός στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου, επιχειρεί να προβάλει τόσο τη Ναυπακτία όσο και τις δράσεις της εταιρείας μέσα από τον αθλητισμό. Στην εκδήλωση της Κυριακής θα γίνει παρουσίαση της νέας αγωνιστικής εμφάνισης των κοριτσιών της Ομόνοιας που τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται με το λογότυπο της εταιρείας στα ρούχα τους σε όλη την Πελοπόννησο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει αναφορά της εταιρείας στις προγραμματισμένες δράσεις του 2017.

Η παρουσίαση θα γίνει σε χώρο του Ξενοδοχείου Ναύπακτος και θα ακολουθήσει ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με τον Χάρη Μακρή. Η τιμή πρόσκλησης για το Live της εκδήλωσης είναι 10 ευρώ (με ποτό) και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για τις δράσεις του GO Nafpaktia για το 2017.

Για τα κορίτσια της Ομόνοιας θα έχει προηγηθεί στις 15.00 η αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο του ομίλου όπου ανήκει, τον Απόλλωνα Ξυλοκάστρου, στο κλειστό γυμναστήριο του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου. Στη βαθμολογία μετά τη δεύτερη αγωνιστική ο Απόλλωνας Ξυλοκάστρου είναι στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς και η Ομόνοια δεύτερη με 4 βαθμούς γεγονός που καθιστά τη στήριξη του κόσμου στο παιχνίδι επιβεβλημένη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *