Βόλεϊ Γυναικών: Ξέφυγε το Ξυλόκαστρο στη βαθμολογία

15491947_10209906453270416_592667371_oΚαθόλου καλή δεν ήταν η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της. Έκανε εύκολο το έργο του Απόλλωνα Ξυλοκάστρου και ηττήθηκε 0-3 χωρίς να μπορέσει ποτέ να μπει στο παιχνίδι.

Η καλή μέρα από νωρίς φαίνεται και η Ομόνοια ξεκίνησε με πολλά λάθη το παιχνίδι βρισκόμενη πίσω στο σκορ με πέντε πόντους στο 3-8, με τη διαφορά συνεχώς να μεγαλώνει ως το τελικό 13-25. Στο δεύτερο σετ βρέθηκε και πάλι να κυνηγά το σκορ, κατάφερε όμως να ροκανίσει τη διαφορά και με καλό σερβίς από τη Σχίζα να πάρει προβάδισμα 13-12, που ήταν και η τελευταία αναλαμπή των γηπεδούχων. Με ένα σερί 0-8 το σκορ έγινε 13-20 και το δεύτερο σετ πήγε στον Απόλλωνα με 17-25. Με έκδηλη την απογοήτευση από την έως τότε απόδοση και τις μεγαλύτερες σε ηλικία παίκτριες να μην μπορούν να βρουν ηρεμία στο παιχνίδι τους η διαφορά ξέφυγε σε διψήφια νούμερα από νωρίς στο τρίτο σετ και το Ξυλόκαστρο πήρε μια απρόσμενα εύκολη νίκη με 0-3 σετ.

Το πρωτάθλημα μπορεί να έχει πολύ δρόμο ακόμα αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι αυτής της Κυριακής με αντίπαλο τη Νέα Ιωνία Κορίνθου αλλά πρέπει να αλλάξουν πολλά στην ομάδα της Ναυπάκτου για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι από τη φετινή χρονιά και κυρίως σε θέματα νοοτροπίας.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Δημοπούλου Π., Τριανταφύλλου, Κορκοντζέλου, Σχίζα, Μπινιχάκη, Μπαλή, Ράμμου, Κυρίτση-Κομνηνού, Νάκη, Κατσαρού-Λαβέρ, Τσαμπά, Δημοπούλου Λ.

Απόλλων Ξυλοκάστρου: Κρακοβαρίτη, Τάση, Σάλλη, Γεωργίου, Μπούκιε, Πανατζή, Ζάρρου, Κραββαρίτη, Λυμπεράτου, Κούσουλα, Παστρά, Γρούμπου, Δαμηλάκου, Τσαμίγκου.

1956943Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου έγινε και η επίσημη παρουσίαση της νέας αγωνιστικής εμφάνισης της Ομόνοιας στα πλαίσια της συνεργασίας με το Go Nafpaktia. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Ναύπακτος με τους εκπροσώπους της ΚΟΙΝΣΕΠ “Προβάλω τη Ναυπακτία” κ.Αντωνόπουλο και κ.Παπαδημητρίου να επισημαίνουν την προσπάθεια προβολής της περιοχής και μέσα από το αθλητισμό. Ο αντιπρόεδρος της Ομόνοιας Ναυπάκτου κ.Σχοινάς ευχαρίστησε την εταιρεία για τη βοήθεια της προς το σύλλογο σε καιρούς εξαιρετικά δύσκολους για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και οι αθλήτριες του συλλόγου Μπινιχάκη και Κυρίτση-Κομνηνού παρουσίασαν τις αγωνιστικές εμφανίσεις για την περίοδο 2016-17. Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τον καλλιτέχνη Χάρη Μακρή, που φρόντισε να ανεβάσει τη διάθεση των παρευρισκόμενων, αθλητριών και φίλων ανεβάζοντας τη διάθεση όλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *