Διπλή ήττα για την Ομόνοια

Διπλά κερδισμένη βγήκε η Αναγέννηση Άρτας στις αναμετρήσεις της με τους άντρες και τους παίδες απέναντι στην Ομόνοια Ναυπάκτου. Οι άντρες που σαν στόχο φέτος έχουν την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία δεν δυσκολεύτηκαν να νικήσουν με 0-3 στα σετ ενώ οι παίδες της Ομόνοιας αντιστάθηκαν σθεναρά υποκύπτοντας στο τέλος με 1-3 στα σετ.

Πλήρωσε το νωθρό ξεκίνημα η Ομόνοια όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-6 και 4-11 απόρροια των πολύ καλών επιθέσεων των παικτών της Αναγέννησης. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι όχι όμως να μειώσουν και τη διαφορά χάνοντας το στ με 15-25. Ίδια η κατάσταση και στο δεύτερο σετ με την αμυντική λειτουργία της Ομόνοιας να μην λειτουργεί άσχημα αλλά το καλή στήσιμο ειδικά στα μπλοκ της Αναγέννησης δυσκόλεψε πολύ τους επιθετικούς της Ομόνοιας. Έχοντας πάρει τον αέρα του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι πήραν και το δεύτερο σετ με 13-25. Δεν άλλαξε κάτι στο τρίτο σετ με το επιθετικό να είναι το σημαντικότερο και χωρίς λύση πρόβλημα της Ομόνοιας παρότι ο Νικολέντζος έδωσε κάποιες λύσεις. Το τελικό 14-25 έδωσε και το τρίτο σετ στην Αναγέννηση η οποία δίκαια έφτασε στη νίκη.

Στο Αγρίνιο θα παίξει αυτό το Σάββατο η Ομόνοια στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής.

Ομόνοια Ναυπάκτου ανδρών (Βασίλης Γκοτσόπουλος): Μίχος, Δημοτσάτος, Γραββάνης, Ρούμπας, Νικολέντζος, Μαθιουδάκης, Τσακανίκας, Νικολάου, Θεοφάνης, Ευθυμιόπουλος, Βασιλείου, Τσούσης.

Αρκετά μαχητική εμφανίστηκε η ομάδα παίδων της Ομόνοιας απέναντι στην πιο έμπειρη ομάδα της Αναγέννησης, που τα τελευταία χρόνια φτάνει στις 4 καλύτερες ομάδες πανελληνίως.

Οι παίκτες της Άρτας μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι κερδίζοντας πάρα πολύ εύκολα το πρώτο σετ με 7-25. Οι μικροί του Νίκου Νούλα ξύπνησαν στο δεύτερο σετ και ελαχιστοποιώντας τα δικά τους λάθη κατάφεραν να πάρουν από την αρχή διαφορά στο σκορ αγχώνοντας την αντίπαλη ομάδα. Ο Απόστολος Πορτοβάρας προσπάθησε με αλλαγές να συνεφέρει τους παίκτες του που τελικά μείωσαν το σκορ αλλά έχασαν το σετ με 25-23. Καλύτερη η Αναγέννηση στο τρίτο σετ το πήρε εύκολα με 12-25 ενώ στο τέταρτο σετ έγινε πολύ όμορφο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο. Το σετ τελικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες στους τελευταίους πόντους με την αρτινή ομάδα να το παίρνει με 21-25 και να κερδίζει το παιχνίδι με 1-3.

Σημαντικό παιχνίδι για την δεύτερη θέση του ομίλου δίνουν οι παίδες της Ομόνοιας αυτή την Κυριακή στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο με την ΓΕΑ με τον νικητή να παίρνει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ομόνοια Ναυπάκτου παίδων (Νίκος Νούλας): Θεοδωρόπουλος, Κόγγος, Κόκκαλης, Κομάνι, Μπέσσας, Νούλας, Παπακωστόπουλος, Σταμούτσος, Φουσέκας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *