Τιμητικές βραβεύσεις για Ομόνοια και Κατσαρού-Λαβέρ

Τους κόπους και την προσπάθεια της Ομόνοιας Ναυπάκτου βράβευσε η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Με Την Καρδιά Μας» καθώς επίσης και την αθλήτρια της Ομόνοιας Μαριέτα Κατσαρού-Λαβέρ για τη συμμετοχή της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παγκορασίδων με την Εθνική Ελλάδας.omonoia-vraveysi

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε καφέ της παραλίας του Γριμπόβου το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου στα πλαίσια της κοπής την πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εταιρείας. Η Α.Μ.Κ.Ε. «Με Την Καρδιά Μας» βράβευσε τρεις αθλητές για τις διακρίσεις τους μέσα στο 2016. Τον Γιάννη Πύργα για τη δεύτερη θέση που πήρε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Knockdown Καράτε και τους προπονητές του Φώτη Σκουζή και Ανδρέα Χωραφά. Την Χαρά Μιχοπούλου για τη συμμετοχή της με την Εθνική Ελλάδας στους αγώνες στίβου στο άθλημα της Σφαιροβολίας και το σύλλογό της Κόροιβο Αμαλιάδας. Την Μαριέτα Κατσαρού-Λαβέρ για τη συμμετοχή της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παγκορασίδων με την Εθνική Ελλάδας Βόλεϊ το καλοκαίρι που μας πέρασε και την Ομόνοια Ναυπάκτου για την προώθηση του αθλητισμού και του Ολυμπισμού.

Για την Ομόνοια τα βραβεία παρέλαβαν δια χειρός του προέδρου της εταιρείας κ.Μαυρέλη η τιμώμενη, Μαριέτα Κατσαρού-Λαβέρ και η Πηνελόπη Ράμμου, εκπροσωπώντας το σύλλογο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *